25-04-2018

Svečano otvoren 36. Sajam nautike

U okviru obilježavanja značajnog jubileja - pola vijeka uspješnog rada, Jadranski sajam u Budvi, u svojoj bogatoj seriji izložbeno – komercijalnih prezentacija, danas je otvorio još jednu: međunarodni, tradicionalni, atraktivni, 36. po redu "Nautic Show" - Sajam nautike, opreme za sport, kamping i rekreaciju.

Svečano otvoren 36. Sajam nautike | Radio Televizija Budva

Zahvaljujući se na prisustvu diplomatskih predstavnika, predstavnika Opštine Budva i medija, direktor Jadranskog sajma doc. dr Rajko Bujković kazao je da će ovogodišnja sajamska manifestacija biti posebno značajna sa stanovišta AD „Jadranski sajam“, jer nakon niza godina, kada se mijenjala poziciju Sajma nautike i kada je bilo poteškoća u organizaciji, ove godine "Nautic Show“ bilježi značajan rast."Imamo više od 30% rasta izloženih plovila koja će biti prezentovana posjetiocima Sajma. Ovo je, svakako, prilika da pozovemo sve one koji se bave ovakvom djelatnošću da posjete Sajam, iskoriste sajamske popuste i na kvalitetan način se pripreme za nastupajuću turističku sezonu", poručio je Bujković.

Bujković je poželio da izlagači ostvare planirane rezulate, a da posjetioci upravo u okviru ove sajamske manifestacije nađu ono što im je potrebno u susret novoj turističkoj sezoni.Svečano otvarajući 36. Nautic Show, potpresjednik Opštine Budva Veselin Marković kazao je: "Danas smo svi u prilici da prisustvujemo još jednoj od mnogih manifestacija u organizaciji „Jadranskog sajma" u Budvi. Prateći privredne tokove, Jadranskі sajam AD je razvijao svoju djelatnost, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Ono sto је konstantno u njegovom razvoju jeste i manifestacija koja nas je danas okupila.

Danas, uz posebno zadovoljstvo, otvaramo 36. NAUTIC SHOW — Sajam nautike i opreme za sport, kamping i rekreaciju. Ovakve vrste sajmova predstavljaju izuzetnu priliku da se promovišu izlagači iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Malte, ali i naše države, koji ćе predstaviti poznate svjetske brendove plovila, opreme za sport i rekreaciju."Potpredsjednik Marković posebno je naglasio da je zadovoljan time što se najznačajnije sajamske maпifestacije dešavaju baš u Budvi, i zahvalio Jadranskom sajmu na organizaciji ove, kako je kazao, prestižne međunarodne izložbe.