02-07-2018

Svečano uručene diplome na Fakultetu za biznis i turizam

U petak, 29. juna održana je peta po redu svečana ceremonija dodjele diploma na Fakultetu za biznis i turizam, Budva. Diplome je primilo ukupno 49 studenata.

Svečano uručene diplome na Fakultetu za biznis i turizam | Radio Televizija Budva

Zvanje bachelor menadžmenta u turizmu i ugostiteljstvu steklo je 29 studenata, zvanje specijalist 18 i zvanje magistar 2 studenta.

Ceremonija je otvorena studentskom himnom „Gaudeamus igitur“ koju je intonirala sopran Bojana Kukić, diplomirani profesor solo pjevanja.

Nakon himne prisutnima se obratio Dekan Fakulteta, prof. dr Rade Ratković, koji je čestitao diplomcima i poželio puno uspjeha na ličnom i poslovnom planu.

"Naši diplimci su postali prepoznatljivi u gotovo svim prestižnim hotelima: Splendid, Mediteran, Budvanska rivijera, Aman Sveti Stefan, Ibero Star Belevue... Na ovom fakultetu se, htio to neko da prizna ili ne, ispisuju zlatne godine Budvanske akademske istorije", istakao je Ratković.

U ime studenata osnovnih studija, prisutnima se obratila Radmila Zečević, kao najbolja iz svoje generacije.Milica Vulević je govorila u ime studenata specijalističkih studija, a Anđela Knežević u ime magistranata.

Svečanoj ceremoniji prisustvovala je i vokalna grupa “Harmonija” pod vođstvom Mire Pajović.

Nakon svečane ceremonije upriličen je koktel gdje su prisutni nastavili slavlje.