28-01-2022

Tičić: Jalovi pokušaj Carevića da povrati uništeni rejting lokalne vlasti

"Budvanski performans u čast najboljeg tenisera na svijetu, pretvorio se u jalovi pokušaj predsjednika Opštine Budva, da uz rizik po zdravlje svojih sugrađana, povrati uništeni rejting lokalne vlasti", saopštio je predsjednik opštinskog odbora DPS Budva Milan Tičić.


Foto: DPS

Napominje da razloga za slavlje u Budvi nema.

"Uzgred, u Budvi, razloga za veselje, nažalost nema, jer je nekadašnja prijestonica crnogorskog turizma, svedena na seosko vašarište, u kojem lokalna vlast uopšte ne funkcioniše, pošto njeni konstituenti zaslijepljeni međusobnom mržnjom, nijesu sposobni da upravljaju gradom", ističe Tičić.

Kaže i da podržava Novaka Đokovića i da mu je drago da je u Budvi, ali da ne opravdava današnje postupke aktuelne vlasti u opštini.

"Podržavam što je Novak počasni građanin Budve. Riječ je o čovjeku koji je sopstvenu svadbu organizovao u našem gradu, i to u hotelu kojeg je aktuelna vlast, u međuvremenu zatvorila. Slike sa tog događaja obišle su svijet i kao Budvani smo tada bili počastvovani i ponosni, za razliku od današnjeg performansa, gdje su čelnici Budve ikonografijom poručili dijelu svojih sugrađana da oni za njih ne postoje", kazao je Tičić.

Na kraju uputio je i pitanje za Carevića:

"Zašto se niko nije sjetio da iskaže poštovanje i podršku dvojici naših sugrađana Milošu Božoviću i Stefanu Čavoru koji su nas 15 dana viteški predstavljali na Evropskom prvenstvu u rukometu? Zato što to Marko Carević nije mogao politički da kapitalizuje i zloupotrijebi, ili postoji neki drugi razlog?"