02-01-2021

TO Budva donirala 10 000 eura za Covid ambulantu i Crveni krst u Budvi

"Turistička organizacija opštine Budva 2021.godinu započela je donacijama. Odlučeno je da se Crvenom krstu Budva uplati 5.000 eura za nabavku životnih namirnica za materijalno ugrožene građane Budve, a Covid ambulanti u Budvi - 5.000 eura za nabavku montažnog kontejnera", saopšteno je iz TOB-a.


Foto: TOB

"Bez obzira na to koliko je ova godina bila teška kada je u pitanju poslovanje TO Budve, jer mi direktno zavisimo od broja turista i naplate boravišne takse, uvijek postoji neko kome je teže. Postoji potreba da budete društveno odgovorni subjekt i dobar član svoje zajednice." - istakla je Maja Liješević, direktorka TO
Budva i dodala da nas je prethodna godina stavljala pred velika iskušenja i da svi zajedno moramo da se potrudimo da olakšamo život onima kojima je u ovim trenucima najugroženiji.

"Turistička organizacija opštine Budva nedavno je i nagradila najbolje pojedince i kolektive koji su obilježili turističku 2019.ngodinu, a krajem godine nagrađeni su i najbolji učenici srednje mješovite škole "Danilo Kiš" u Budvi", zaključuje se u saopštenju TOB-a.