11-06-2018

TOB najavljuje iznenađenja ovog ljeta

U okviru regionalne promotivne kampanje, predstavnici Turističke organizacije opštine Budva, zajedno sa kolegama iz Nacionalne turističke organizacije, Bara, Herceg Novog, Kotora i Tivta, protekle sedmice su predstavili turističku ponudu Budve i cijele Crne Gore u Banja Luci i Sarajevu.

TOB najavljuje iznenađenja ovog ljeta | Radio Televizija Budva

U organizaciji TO Podgorica na banjalučkom Trgu Krajine, predstavnici crnogorskog turizma su građanima dijelili prospekte, flajere i promotivne materijale.

Pomoćnik direktora Turističke organizacije Budva Vukoslav Rucović istakao je da će ove godine manifestacije u Budvi biti nešto drugačije organizovane.

"Ranije ih je bilo više, ali su kraće trajale, a ove godine planiramo da smanjimo njihov broj, ali da ih produžimo na više dana, kako bi gosti došli u Budvu, a onda se u njoj zadržali nekoliko dana", kazao je Rucović.

Prema njegovim riječima, 13. jula, povodom godišnjice osnivanja TO Budva, biće održana velika manifestacija, na kojoj će nastupati jedna od "velikih regionalnih zvezda".

"Ne smijem da vam otkrijem o kome se radi, ali mislim da će biti fenomenalno i to se ne smije propustiti. “Sea Dance Festival” je pomjeren iz jula za kraj avgusta, promijenili smo i lokaciju, biće nešto novo i mislim da će to biti odličan način da produžimo samu sezonu”, dodaje pomoćnik direktora TOB-a.

"Veče Crne Gore" u Sarajevu proteklo je u znaku druženja sa brojnim predstavnicima medija.

Direktorka NTO Crne Gore Željka Radak-Kukavičić rekla je da je cilj manifestacije "da pozove Sarajlije da svoj odmor ili jedan njegov dio provedu u Crnoj Gori".

Ona je kazala da je razloga za to mnogo, a prije svega blizina, srodan jezik i veoma jednostavna procedura prelaska granice, kao i raznovrsna i kvalitetna ponuda i pristupačne cijene, što ponudu čini dostupnom svakome.