24-07-2020

TOB: Otvoreno osam info turističkih biroa

Na teritoriji budvanske rivijere ovih dana je otvoreno osam info turističkih biroa, saopšteno je iz TOB-a.



Kako su kazali, Info biroi: "Opština", "Mainski put", "Stari grad", "Rafailovići" i "Petrovac" rade svakog dana, osim nedjeljom, od 8 do 20 sati.

Info biro "Pržno" radi svakog dana, osim nedjeljom, od 7 do 13 sati, dok biro "Centar" u zgradi Zavoda za izgradnju i biro u glavnoj gradskoj pošti rade od 8 do 14 sati, svakog dana, osim nedjeljom.

Tokom radnog vremena biroa moguće je platiti boravišnu i izletničku taksu, osim u glavnoj gradskoj pošti.



"U skladu sa preporukama Instituta za javno zdravlje Crne Gore na svim informativnim punktovima obezbjeđeni su maksimalni higijenski uslovi, a obavezno je nošenje maski i držanje propisane distance", navodi se u saopštenju.

U cilju boljeg informisanja naših sugrađana Turistička organizacija opštine Budva je izradila i svakom info birou dostavila određen broj flajera sa preporukama i uputstvima Instituta za javno zdravlje u vezi obolijevanja od Covid 19, načinom postupanja u slučaju pojave bolesti Covid 19 kod turista tokom boravka u Crnoj Gori i privremenim preporukama za postupanje i sprovođenje mjera zaštite od Covid 19 u hotelima i drugim objektima za pružanje usluga smještaja.



"Flajeri sadrže precizna uputstva na našem i engleskom jeziku", kazali su iz TOB-a.