10-04-2018

TOB: Prolongiran rok za izradu kataloga privatnog smještaja

Turistička organizacija opštine Budva produžila je rok za izradu Kataloga privatnog smještaja do 20. aprila 2018. godine.

TOB: Prolongiran rok za izradu kataloga privatnog smještaja | Radio Televizija Budva

Još jednom koristimo priliku da pozovemo sve vlasnike i izdavaoce privatnog smještaja na teritoriji opštine Budva da nam dostave informacije o smještajnim jedinicama kojima raspolažu, kako bi bili uvršteni u novi katalog (koji će prvo biti prezentovan na našem sajtu, a potom i u vidu štampanog materijala), piše u saopštenju TOB-a.

Informacije možete dostaviti na 2 načina:

Možete nas kontaktirati putem mejlova info@budva.travel ili ivana.rebic@budva.travel , a koleginica Ivana Rebić (zadužena za projekat) će vam potom dostaviti obrazac koji treba da popunite i vratite nam ga elektronskim putem uz nekoliko fotografija vašeg objekta u visokoj rezoluciji.

U prostorije TOB-a možete donijeti rješenje za izdavanje i tri fotografije (od kojih bi jedna trebala prikazivati spoljašnji izgled objekta i dvije unutrašnji izgled) u visokoj rezoluciji, na USB memoriji ili CD-u. Formular koji podrazumijeva pitanja o detaljnim informacijama o smještaju se preuzima i popunjava na licu mjesta u prostorijama TOB-a.

Reklamiranje u katalogu je besplatno, a isti će, od septembra, biti distribuiran na svim sajmovima i berzama turizma, na kojima TO Budva promoviše Budvansku rivijeru.

Informacije:

Turistička organizacija opštine Budva

Mediteranska 8/6, TQ Plaza

telefon: 033/402-814

e-mail: info@budva.travel

Kontakt osoba: Ivana Rebić

telefon: 069/351-514

e-mail: ivana.rebic@budva.travel

foto:TOB