29-09-2016

Turistička organizacija opštine Budva dobitnik nagrade Brand leader award

Turistička organizacija opštine Budva dobitnik je nagrade "Brand leader award" za lidera razvoja industrije doživljaja turističkog tržišta jugoistočne Evrope.

Turistička organizacija opštine Budva dobitnik nagrade Brand leader award | Radio Televizija Budva

Nagradu već tradicionalno na biznis konferenciji u Beogradu dodjeljuje Mass Media International i stručni kolegijum. Nagradu je primila direktorka TO Budve, Jelena Rađenovic, koja je u okviru SEET 2016 Konferencije bila i učesnik panela: Turizam kao industrija doživljaja.

"Pored odmorišnog turizma, Budva posjeduje i velike potencijale u seoskom/eko turizmu, bogatoj kulturnoj baštini svog zaleđa, vjerskom turizmu kao specificnoj i sve trazenijoj vrsti ponude i sačuvanim seoskim jezgrima čija arhitektura i gastro ponuda nas vraćaju u lijepa, stara vremena" - rekla je govoreći o prednosti budvanskih turistickih različitosti direktorka Radjenovic, naglasivši pritom i da upravo raznovrsnost doživljaja koje vam Budva pruža u svim segmentima svoje ponude, ovaj grad čini konkurentnim na evropskom tržištu.

Biznis konferencija "Turističko tržište jugoistočne Evrope - SEET 2016" okupila je oko 400 učesnika iz Evrope i svijeta.