04-03-2019

U četvrtak Career Day

Hotelska grupa Budvanska rivijera organizuje Career Day za sva zainteresovana lica koja žele naći zaposlenje u najvećoj hotelskoj grupaciji u Crnoj Gori, u okviru koje posluje pet hotela: Mogren, Aleksandar i Slovenska plaža u Budvi kao i Palas i Castellastva u Petrovcu.

U četvrtak Career Day | Radio Televizija Budva

Career Day je osmišljen kao interaktivni događaj, na kojem će predstavnici kompanije prezentovati otvorena radna mjesta i uslove koji treba da budu ispunjeni da bi se za ista moglo konkurisati. Potrebno je da kandidati sa sobom ponesu radnu biografiju, a na licu mjesta biće obavljeni intervjui.

Za predstojeću turističku sezonu u hotelima Budvanske rivijere iskazuje se potreba za radnicima na pozicijama konobara, barmena, kuvara, pekara, poslastičara, pomoćnih radnika u kuhinji, servira, sobarica, higijeničarki, radnika na održavanju zelenih površina, i drugih.

"Za sve koji žele da postanu dio uspješnog tima, rade u pozitivnoj i dinamičnoj atmosferi uz mogućnost učenja, usavršavanja i napredovanja u karijeri, onda je „Budvanska rivijera“ Career Day, idealna prilika za posao", navode iz ove kompanije.

Dogadjaj će se održati 7. marta u prostorijama hotela „Mogren“ u Budvi (1. sprat) od 11 do 14h.