22-02-2021

U nastavku kultne serije "Seks i grad" neće biti ni Krisa Nota

U nastavku kultne serije "Seks i grad" osim Samante Džouns koju je glumila Kim Katral, neće biti ni čuvenog Zvijerke kojeg je igrao glumac Kris Not.


Foto: Izvor: Wikipedia

Not trenutno glumi u seriji "The Equalizer" te snima dva filma: "Brooklyn All American" i "Someday Sometime", prenosi Klix.

Zvijerka je bio lik u kojeg je bila zaljubljena Keri Bredso, koju je glumila Sara Džesika Parker. Zaljubljeni serijski par se vjenčao u filmu koji je predstavljen 2008. godine.

U nastavku koji je emitovan 2010. godine, par se suočavao sa problemima u bračnim vodama, ali su ipak odlučili da se posvete svom bračnom životu. Čini se kako će se par ipak rastati kada HBO Max serijal nastavi njenu priču.

Takođe, još uvijek se ne zna da li će Davida Ejgenberga koji je glumio Mirandinog muža Stiva igrati i u nastavku serije. Glumac je i dalje u pregovorima oko povratka u serijal.

Ranije je navedeno da nove priče i dogodovštine iz svakodnevnog života će dočarati glavni likovi Keri Bredšo koju glumi Sara Džesika Parker, Miranda Hobs čiju ulogu potpisuje Sintija Nikson te tu je i nezaobilazna Kristin Dejvis u ulozi Šarlote Jork Goldenblat.