05-08-2019

U pripremi Odluka o lokalnim komunalnim taksama

Uprava lokalnih javnih prihoda Opštine Budva uputila je Javni poziv za prethodno konsultovanje u vezi pripreme Nacrta odluke o lokalnim komunalnim taksama.

U pripremi Odluka o lokalnim komunalnim taksama | Radio Televizija Budva

Javni poziv upućen je građanima Opštine Budva, pravnim licima i preduzetnicima, mjesnim zajednicama, organima lokalne uprave i javnim preduzećima i ustanovama čiji je osnivač opština, državnim organima, službama i preduzećima, nevladinim organizacijama, kao i svim zainteresovanim subjektima da dostave predloge interese i stavove u vezi pripreme Nacrta odluke o lokalnim komunalnim taksama.

U skladu sa odredbama Odluke u učešću lokalnog stanovništva u vršenju javnih poslova, koje se odnose na oblike i mehanizme učešća u postupku prethodnog konsultovanja, Uprava lokalnih javnih prihoda obavještava sve zaintersovane subjekte da svoje predloge, stavove i interese mogu izraziti dostavljanjem istih u pisanoj formi

- putem pošte na adresu: Uprava lokalnih javnih prihoda - Opština Budva, Trg sunca, broj 2;

-putem mail adrese: ksenija.banovic@budva.me

-ili u neposrednoj komunikaciji u kancelariji br. 81 za vrijeme trajanja perioda prethodnog konsultovanja, u periodu od 29.07. do 07.08.2019. godine

Nakon sprovedenog postupka prethodnog konsultovanja i sačinjvanja izvještaja, Uprava lokalnih javnih prihoda će pripremiti Nacrt odluke o lokalnim komunalnim taksama, koji će biti upućen na javnu raspavu.