11-03-2020

U subotu "Career day" u hotelskoj grupi Budvanska rivijera

Hotelska grupa Budvanska rivijera, u subotu 14. marta organizuje Career Day za sva zainteresovana lica koja žele naći zaposlenje u najvećoj hotelskoj grupaciji u Crnoj Gori.

U subotu


"Kompanija zapošljava radnike na sezonskim poslovima - konobare, barmene, kuvare, pekare, poslastičare, pomoćne radnike u kuhinji, servire, sobarice, radnike na plaži, spasioce, higijeničarke, radnike na održavanju zelenih površina, i mnoge druge.
Career Day je osmišljen kao događaj, na kojem će predstavnici kompanije prezentovati otvorena radna mjesta i obaviti razgovore sa kandidatima za posao, koji mogu sa sobom ponijeti radnu biografiju ili ostaviti podatke na licu mjesta" kazali su u svom saopštenju iz HG Budvanska rivijera.



Hotelska grupa "Budvanska rivijera", u okviru koje posluje 5 hotela: „Palas“, „Aleksandar“, „Castellastva“, „Mogren“ i Turističko naselje „Slovenska plaža“, i u 2020. godini, nastavlja da unapređuje kvalitet usluge u svim hotelskim objektima prateći
aktuelne tržišne trendove i zapošljavajući stručnu i adekvatnu radnu snagu. Kompanija obezbjeđuje dobre uslove za rad, uz mogućnost stalnog učenja i usavršavanja, i uz poštovanje svih zakonskih propisa i prava radnika. „Career Day će se održati u holu recepcije Turističkog naselja „Slovenska plaža“, od 11 do 14 sati.