08-06-2018

U toku prijave za ljetnju školu „Kako postati uspješna preduzetnica u Evropi “

Opština Budva implementira projekat FY4ICT (Female Youth for ICT) u sklopu kojeg će biti održana desetodnevna ljetna škola u Mariboru, gdje će učesnice imati priliku da otkriju misterije biznisa, preduzetništva i liderstva.

U toku prijave za ljetnju školu „Kako postati uspješna preduzetnica u Evropi “ | Radio Televizija Budva

Cilj projekta je da edukuje i motiviše mlade žene iz Crne Gore i BIH da pokrenu svoje karijere podsticanjem preduzetništva u oblasti informacionih tehnologija.

Opština Budva poziva sve zainteresovane da se prijave za učešće u ljetnoj školi „Kako postati uspješna preduzetnica u Evropi“, koju organizuje partner na projektu VEDOMA Zavod za razvoj znanja i poduzetništva u Mariboru, Slovenija, 10.-20.jula 2018. godine.

GLAVNE TEME I AKTIVNOSTI LJETNE ŠKOLE:

- Učenje o interkulturnom poslovanju
- Upoznavanje budućih mladih preduzetnika iz Slovenije
- Žensko preduzetništvo
- Posjeta kompanijama – primjeri dobre prakse u biznisu, liderstvu i oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija

Letnja škola je namijenjena mladim ženama starosne dobi od 18 do 21 godine koje su načelno zainteresovane za oblast informacionih tehnologija. Ljetnju školu će osim učesnica iz Crne Gore, pohađati još dvadeset njihovih vršnjakinja iz Banja Luke i Mostara.

Za učesnice je besplatno obezbijeđen prevoz Budva-Maribor-Budva, 10 noćenja i ishrana.

Krajnji rok za prijavu je 20.jun 2018. godine. Popunjenje formulare možete dostaviti elektronski na e-mail adresu anisa.muric@budva.me i ana.markovic@budva.me sa naznakom „FY4ICT prijava“ ili u kancelariji Službe predsjednika broj 47.
Maksimalan broj učesnica je 10.

Prijavni formular kao i nacrt programa sa više informacija o ljetnoj školi možete naći na sajtu opštine Budva:

http://budva.me/article/javni-poziv-za-prijavu-u%C4%8De%C5%A1%C4%87-za-ljetnju-%C5%A1kolu-%E2%80%9Ekako-postati-uspje%C5%A1na-preduzetnica-u-evropi-%E2%80%9C