27-05-2022

Udes na putu Cetinje – Budva, povrijeđeno više osoba

Osam osoba zadobilo je povrede u sudaru dva vozila koji se dogodio na putu Cetinje Budva između Obzovice i Brajića – prenosi Cetinjski list.

Udes na putu Cetinje – Budva, povrijeđeno više osoba | Radio Televizija Budva

Foto: Cetinjski list

Bubanja Sofija (2000) iz Kotora koja je upravljala vozilom Opel Astra, zadobila je teže tjelesne povrede i biće upućena u Klinički centar, Isidora Nikolić iz Kotora za sada ima lakše tjelesne povrede. Drugi saputnici iz Opel Astre, Una Pajić (2000) iz Kotora, Ljubica Pešic (2000) iz Herceg Novog i Jovana Bulatović (2001) iz Kolašina, nastanjena na Cetinju, zadobile su lakše tjelesne povrede i nakon pregleda biće otpuštene kući. Iz drugog vozila marke Golf, vozač Ivanović Draga (2000) iz Podgorice je upućena u Klinički centar, i za sada nije poznato o kakvim povredama se radi. Teže tjelesne povrede zadobila je Tijana Krgović (1999) iz Podgorice, saputnica iz Golfa i upućena je u Klinički centar, dok je iz istog vozila Krgović Đordjije (2003) iz Podgorice zadobio lakše tjelesne povrede.

Do nezgode je došlo tako što je vozač Golfa prešla u suprotnu traku i ostvarila kontakt sa Opel Astrom – saznaje Radio Cetinje.

Ekipa cetinjske službe spašavanja je odmah po dojavi o udesu izašla na teren i izvadila povrijeđene iz slupanih vozila i pomogla njihov transport u cetinjsku bolnicu – kazao je Radio Cetinju komandir službe Peđa Moštrokol.

Uviđaj je obavila budvanska policija.

Izvor: Cetinjski list