22-02-2019

Umjetnička slika za debatni klub

Povodom Dana Srednje škole “Danilo Kiš” u Budvi, četrdeset jedne godine postojanja i dvadeset jedne godine Debatnog kluba ove škole, NIP ART PRESS iz Budve je na prigodnoj svečanosti, uručio članovima debatera ove škole, vrijednu umjetničku sliku, radjenu u tehnici ulje na platnu, poznatog akademskog slikara iz Kragujevca u Srbiji Pedje Rakičevića.

Umjetnička slika za debatni klub | Radio Televizija Budva

Uručujući vrijedan poklon, izvršni direktor ART PRESS-a, novinar i publicista Ranko Pavićević je pored ostalog kazao, da su članovi Debatnog kluba u Budvi, već godinama, jedni od najboljih u zemlji i regionu, a osvajali su i značajna priznanja i na međunarodnim takmičenima u debati.

Debateri ove škole, godinama su kao po pravilu bili najbolji učenici, a kasnije studenti , koji su nakon završetka školovanja, postajali uvaženi stručnjaci u svom poslu i uvaženi gradjani Budve. Osvajajući značajne nagrade u zemlji, regionu i svijetu, ovi mladi i pametni ljudi, na najljepši način su predstavljali svoju školu, svoj grad i Crnu Goru i iskreno im čestitam na tome, kazao je između ostalog Pavićević.