26-11-2021

Upoznaj svoj grad, emisija za djecu i mlade

Od 6. novembra ove godine, svake subote od 9 časova, gledaoci Televizije Budva su u prilici da upoznaju svoj grad na malo drugačiji način. Riječ je o novoj emisiji namijenjenoj djeci i mladima, a njen autor je Budvanin Miloš Boreta, diplomirani dramaturg.

Upoznaj svoj grad, emisija za djecu i mlade | Radio Televizija Budva

"Trudimo se da sve bude zanimljivo, a istovremeno poučno i ozbiljno u smislu značaja. Na mladima prijemčiv način u svakoj epizodi, u trajanju do pola sata, obrađujemo teme kao što su kulturno nasljeđe i književnost za djecu i mlade, predstavljamo poznata i manje poznata zdanja, ličnosti i simbole našeg grada, a u okviru "Malog Polisa”, jedinog segmenta emisije koji se snima u studiju, bavimo se brojnim aktuelnim dešavanjima u koja su uključeni naši mladi sugrađani”, kazao je Boreta za naš portal.



Mali novinari, voditelji i spikeri, puni volje i elana, iza sebe imaju već tri uspješne emisije, što ih podstiče, ali i obavezuje da opravdaju dalja očekivanja gledalaca.



"Razumijevanje i povjerenje urednice programa, divni sagovornici starije i mlađe dobi, kao i požrtvovane kolege na terenu, u redakciji, režiji i montaži, čine ovaj zahtjevan projekat mnogo lakšim i interesantnijim”, zaključio je Boreta.




J.M.