29-10-2015

Uspješno realizovan Kids Fest

Dječiji festival - Kids Fest, organizovan po prvi put u Budvi u bioskopu Cadmus Cineplex Mega Promet uspješno je završen juče, 28. oktobra, a posjetilo ga je više stotina djece i njihovih porodica i prijatelja.

Uspješno realizovan Kids Fest | Radio Televizija Budva

Tokom sedam dana festivala publika je imala priliku da u bioskopu, po veoma povoljnim cijenama, uživa u projekcijama 17 filmova - igrani, animirani, dokumentarni, 2D i 3D filmovi iz raznih krajeva svijeta, sinhronizovani što je omogućilo mališanima da zavire u najljepše priče.

Program je završen projekcijom italijanskog animiranog filma “Zozonci u zemlji vjetra” koji je imao najveću posjećenost tokom trajanja festivala. Film ispunjen akcijom sa fantastičnim likovima i veselim šalama, edukuje djecu kroz značaj obnovljivih izvora energije.

"Program Kids festa svakako doprinosi bogatstvu dječijeg svijeta i kvalitetnijem, ljepšem i zabavnijem odrastanju. Dječiji festival, u organizaciji bioskopa Cadmus Cineplex Mega Promet, zajedno sa distributerskom kućom Megacom film i Turističkom organizacijom Opštine Budva, će postati dio tradicije i time se priključiti svim većim gradovima širom Srbije i Crne Gore, u kojima se ovaj festival održava već nekoliko godina unazad", navodi se u saopštenju.

Bioskop Cadmus Cineplex Mega Promet, kako je najavljeno, sprema nova iznenađenja za mališane, pa već ove nedelje, u okviru Cadmus Kreativne radionice, 31. oktobra, organizuje maskenbal, igre i dobru zabavu uoči Noći vještica.

Može se reći da ne zaboravljaju i na odrasle, jer već od 5. novembra, je najavljena projekcija novog filma o čuvenom agentu Džejms Bondu “Spectre”, reditelja Sema Mendesa. Ulogu agenta 007 po četvrti put tumači Danijel Krejg, a igraju i Endru Skot, Naomi Haris, Monika Beluči, Ralf Fajns i drugi.