02-03-2015

Važnost dobre fotografije u oglašavanju smještaja

Zašto je važno da svaki iznajmljivač vodi računa s kakvim fotografijama prezentuje svoju ponudu? Ponekad možda mislimo kako fotografija i nije toliko bitan faktor u cijelom poslu ali mišljenja raznih stručnjaka i istraživanja tržišta govore drugačije.

Važnost dobre fotografije u oglašavanju smještaja | Radio Televizija Budva

Dobra fotografija je ključna stvar u marketingu, loša isto tako ali s drugačijim efektom.



Vremena kada su gosti bili zadovoljni samo sa suncem, morem, jednostavnim smještajem i ćevapima su definitivno prošlost. Znamo da su gosti sve zahtjevniji. Današnji turisti, zahvaljujući internetu, imaju ispred sebe more informacija, opcija, destinacija i ponuda što je svakako dobro jer to potiče na poboljšanje kvalitete i ponude. No s druge strane kada netko ima više opcija na raspolaganju teže ga je nagovoriti da odabere baš vas.

To iznajmljivači jako dobro znaju, zato i ulažu mnogo truda i novaca da bi podigli nivo smještaja na višu razinu kako bi tako bili konkurentniji. No, kad je sve gotovo i spremno, počinje drugi dio posla, možda i teži, a to je privući gosta koji, kao što smo rekli, ima mnogo opcija i ponuda na raspolaganju. Pošto se danas sve više toga dešava na internetu, ne treba posebno spominjati što na osobu koja gleda u ekran najviše utječe. Naravno, to je fotografija.

Nastavak teksta pročitajte na blogu firme Minmedia iz Budve, koja je bavi izradom sajtova u Crnoj Gori.