02-07-2020

(VIDEO) Carević i Radović otvorili pasarelu u Rafailovićima

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević i predsjednik SO Budva, Krsto Radović otvorili su danas pasarelu u Rafilovićima, koja je kako kažu jedan od najvećih investicionih projekata u Budvi. Ovaj savremeni objekat sa liftom je namijenjen osobama sa invaliditetom.



Predsjednik SO Budva, Krsto Radović kazao je na današnjem otvaranju pasarele da oni idalje rade svoj posao, te je napomenuo da je u proteklom periodu urađeno toliko projekata, da nijesu stigli sve da ih otvore i prezentuju, ali da će to uraditi u danima koji su pred njima.

"Ova vlast je jasno pokazala građanima Budve, da ih prati i da radi u interesu građana, troši novac građana Budve na jedan savjestan način i ti rezultati se vide", kazao je Radović.



Radović je napomenuo da građani na izborima ne smiju zaboraviti ovu pasarelu koja je jedna od najsavremenijih u Crnoj Gori, kao ni kružni tok i nove ulice, ne samo u Bečićima i Rafailovićima, već širom Budve.

Predsjednik Carević, kazao je da bez obzira što nijesu u Opštini, oni na terenu rade svoj posao i završavaju obaveze koje su obećali pred građanima.



“Bez obzira što nismo u Opštini, mi na terenu radimo kao što i vidite. Sve one obaveze koje smo obećali građanima ispoštovaćemo ih do kraja. Znate da smo pod prisilom, pendrecima i suzavcima zajedno sa vama istjerani iz Opštine i da radimo praktično u egzilu. Bez obzira na to, mi smo posvećeni upravo onome što smo i govorili – da radimo najbolje u interesu građana Budve”, kazao je Carević.

Mještanin Rafilovića, Ilija Rafailović, kazao je da je sama ideja za ovako velelpni i kapitalni projekat stara 30 godina.



"Ovo je bila mrtva tačka u soabraćaju i ovdje je bilo mnogo teških slučajeva u kojima su stradala djeca i odrasli. Ovo je kapitalan projekat za sve nas mještane, počevši od onih koji imaju imanje do onih koji se bave turizmom", kazao je Rafilović.