29-06-2020

(VIDEO) Carević i Radović otvorili ulicu u Dubovici

Predsjednik Opštine Budva, Marko Bato Carević i predsjednik SO Budva, Krsto Radović danas su otvorili Ulicu S53 u budvanskom naselju Dubovica, koja vodi ka zgradama u izgradnji, a koje su namijenjene prosvjetnim radnicima.

(VIDEO) Carević i Radović otvorili ulicu u Dubovici | Radio Televizija Budva"Ovaj projekat smo uradili u rekordnom roku i jedini smo u tom poslu koji su ispoštovali svoju datu riječ i svoju obavezu. Ovo smo uradili misleći da radimo za ljde koji će služiit narodu, a doživjeli smo hapšenje naše Opštine upravo od ljudi za koje se radi ovaj put. Oni su tako pokazali svoj obraz, karakter i vaspitanje prema vama prije svega. Oni su trebali da rade u intersu naroda, kao što smo to mi radili protekle tri ipo godine. Baš zbog toga su oni u problemu i u panici, da zadrže fotelje koje su dobili na varvarski i neljduski način. Na društvenim mrežama mogu da se vide slike i snimci demolirane zgrade Opštine, a biće demolirani i vaši džepovi ako im se dozvoli" kazao je Carević.On je istakao i to da su oni pokazali kako treba da radi jedna ozbiljna i odgovorna vlast.

"Mi radimo u interesu naroda, a ne svoga džepa. Ovdje na ovom projektu su stanovi profesora, koji su zastiđe države Crne Gore, jer projekat traje preko 24 godine ,a Opština Budva je u zadnjih osam godina u ovaj projekat uložila preko osam miliona eura", zaključio je.Predsjednik SO Budva Krsto Radović istakao je da je ovo primjer kako radi jedna ozbiljna vlast.

" Kako radi jedna, sigurna vlast, jedna vlast gdje se ne krade. Vidite ovaj put, ove potporne zidove, uloženo je, čini mi se, 900,000 eura. Projekat je počet, urađen ,revidovan, urađen tender.. sve moguće procedure su napravljene i imate jedan gotov proizvod. Što sa projektima ranije vlasti, i ovih uzurpatora vlasti koji sada pokušavaju da otmu vlast u Budvi i prekroje izbornu volju građana, se nije moglo", kazao je predsjednik SO Budva Krsto Radović.

Kako je dodao, ovaj put vodi i do stanova pripadnika Uprave policije.

"Dakle, mi im gradimo put, a oni nas tuku i hapse. Čudi me da ovdje danas nisu načelnik policije i komandir stanice, da dođu da se zahvale lokalnoj vlasti. Ne. Oni su se nama zahvalili pendrecima i suzavcem", poručio je on.Sekretar Sekretarijata za investicije Mladen Mikijelj rekao je da je upravo završen još jedan važan infrastrukturni projekat.

"Ono što želim da napomenem jeste da je ova ulica trebala da se otvori onog istog dana kada su nas policajci pendrecima i suzavcem izbacili iz zgrade Opštine gdje je naše radno mjesto. Projekat je vrijedio 900,000 eura i ova ulica gravitira do zgrade predviđenje za pripadnike MUPA-a i za prosvjetne radnike u našoj opštini", kazao je on."Zgrada pripadnika MUP-a i prosvjetnih radnika je započeta sa gradnjom 2012. godine. Prosvjetari još ne mogu da uđu u njihove stanove", istakao je Mikijelj.