Ja vas pozivam da se nasamo nađete sa svojom savješću i da se kao što se Gospod na današnji dan preobrazio u čovjeka i vi peobrazite. Preobrazite, u čovjeka koji je miran i spokojan i spreman da zbaci teret sa svojih leđa", poručio je Liješević."> Ja vas pozivam da se nasamo nađete sa svojom savješću i da se kao što se Gospod na današnji dan preobrazio u čovjeka i vi peobrazite. Preobrazite, u čovjeka koji je miran i spokojan i spreman da zbaci teret sa svojih leđa", poručio je Liješević." /> Ja vas pozivam da se nasamo nađete sa svojom savješću i da se kao što se Gospod na današnji dan preobrazio u čovjeka i vi peobrazite. Preobrazite, u čovjeka koji je miran i spokojan i spreman da zbaci teret sa svojih leđa", poručio je Liješević." /> Ja vas pozivam da se nasamo nađete sa svojom savješću i da se kao što se Gospod na današnji dan preobrazio u čovjeka i vi peobrazite. Preobrazite, u čovjeka koji je miran i spokojan i spreman da zbaci teret sa svojih leđa", poručio je Liješević."> (VIDEO) Liješević: Preobraženje da donese preobražaj u ljudima - Vijesti | Radio Televizija Budva - Budva Crna Gora
19-08-2020

(VIDEO) Liješević: Preobraženje da donese preobražaj u ljudima

"Ja vas pozivam da se nasamo nađete sa svojom savješću i da se kao što se Gospod na današnji dan preobrazio u čovjeka i vi peobrazite. Preobrazite, u čovjeka koji je miran i spokojan i spreman da zbaci teret sa svojih leđa", poručio je Liješević.

(VIDEO) Liješević: Preobraženje da donese preobražaj u ljudima | Radio Televizija Budva

Carević, Pejović, Vujović i Jovanović ni jutros nijesu "upisali neopravdani izostanak" pred zgradom Opštine Budva. Situacija je nepromijenjena, razriješeni funkcioneri sa jedne i kordon polciije i privatnog obezbjeđenja sa druge strane. Propusta za bivše čelnike najpoznatije Opštine u regionu ni ovoga jutra nije bilo.



Luka Liješević obratio se svojim sugrađanima koji su kako je kazao svoj glas iskreno dali DPS-u, kazavši im da ukoliko su se ikada osjetili loše zbog nepočinstava vladajuće koalcije, te ako su i u jednom momentu osjetili stid zbog upotrebe sile i nerbige o zaposelnima, da Bog najviše voli oprost i pokajanje.



" Sjetimo se samo 2008. godine kada je novca bilo u izobilju, a plate su ipak kasnile devet mjeseci. Budvanizacija je postala kategorija u arhitekturi za uništen grad. Pored toga želim da vam kažem dvije stvari, Bog Gospod najviše voli dvije stvari, a to su pokajanje i oprost. Niti ste vi toliko grešni da treba da se kajete, niti smo mi toliko pravedni da možemo da damo oprost. Na današnji dan Preobraženje, ja vas pozivam da se nasamo nađete sa svojom savješću i da se kao što se Gospod na današnji dan preobrazio u čovjeka, da se i vi peobrazite. Da se preobrazite, u čovjeka koji je miran i spokojan i spreman da zbaci teret sa svojih leđa",poručio je Liješević.

Prisutnima se obratio i Radko Garčević, koji već dugo živi u Budvi, proijeklom iz Murina kod Andirjevice.



"Obraćam se u ime ljudi koji dolaze sa sjevera, a dolazim iz Murine mejsta za koje malađe generacije sigurno nikada nijesu čule, ali ja nama starijima je itekako pozanto. Prije dvije nedjelje našu malenu varošicu posjetio je jedan teško je reći čovjek, koji umjersto da se po dolasku poklonio sjenima stradale djece i da unesrećenim majkama pruži riječi utjehe on je to izbjegao. On je počeo priču nekim obećanjima u koja ni sam ne vjeruje. To mu Vaosjevići niakda neće oprostiti!", poručio je Garčević.

Krsto Radović danas se nije pojavio pred zgradom lokalne samouprave, okupljeni su se brzo razišli i nije bilo tenzija.