22-06-2020

VIDEO: Politički dijalog bez dogovora

U nastavku političkog dijaloga u budvanskoj Akademiji znanja, danas nije postignut dogovor sa predstavnicima političkih partija jer sastanku nisu prisustvovali glavni akteri DPS-a i Crnogorske, Predrag Jelušić i Anđela Ivanović, saopšteno je nakon sastanka.

VIDEO: Politički dijalog bez dogovora | Radio Televizija Budva

Foto: Portal RTV Budva

"Kao što sam i ranije onog dana rekao, danas smo sjeli za ovim okruglim stolom ali prije svega na ljudskom nivou, jer na političkom nivou nije moguće da ova ekipa sjedi za istim stolom", poručio je potpredsjednik Demokrata Dragan Krapović, dodajući da su najbrutalnije prevareni i slagani, a kolege Divanović, Jelušić i Bulatović su se ponijeli poput poslednjih šarlatana.



Nakon održanog sastanka danas u budvanskoj Akademiji Znanja, šef predsjednikovog kabineta Opštine Budva i funkcioner DF-a, Nikola Jovanović poručio je da su DPS i Crnogorska okonačali pregovore na način što glavni akteri nisu došli na iste.


Foto: Portal RTV Budva

"Oni su odbili da učestvuju u njima i time faktički preuzeli odgovornost za sve ono što će se narednih dana i mjeseci događati u Budvi", kazao je Jovanović.




Foto: Portal RTV Budva

"Kao što se upoznati, vidite kakav je recept demokratije za one koji su trenutno politička manjina u Budvi", poručio je danas nakon sastanka u Akademiji znanja, poslanik DPS-a, Nikola Divanović.

"U dobroj namjeri i sa najvećim željama smo pokušali da ponovo vodimo dijalog oko smirivanja tenzija u Budvi, a dobio sam informaciju da je u budvanskoj Opštini došlo do nasilnog ulaska u prostorije od strane odbornika i nekih drugih lica", kazao je Divanović nakon održanog sastanka.



Nažalost, desilo se ono što sam ja rekao na prošloj skupštini, trebali su da naprave otklon od organizovane kriminalne grupe, a ovo je ipak dio OKG-a te grupe na znatno manjem nivou, poručio je danas nakon održanog sastanka u Akademiji znanja, predsjednik OO SNP Budva, nazivajući OKG klasičnim prevarantima i šibicarima.



"Gospodin Bulatović danas nije prisustvovao sastanku jer je bio na svom radnom mjestu", kazao potprepredsjednik Crnogorske Nemanja Malovrazić, obrazlažući novinarima Bulatovićevo odsustvno na danas zakazanom političkom dijalogu u Akademiji znanja.