22-06-2022

(VIDEO) Završen projekat „Izbor za najljepša dvorišta“

Sinoć su u emisiji Mediteraneo nagrađena najljepša budvanska dvorišta, prvu nagradu podijelilli su Vojo Medigović i Tanja Vasović. Projekat je realizovala Radio Televizija Budva.

(VIDEO) Završen projekat „Izbor za najljepša dvorišta“ | Radio Televizija Budva

Vojo Medigović iz Petrovca osvojio je prvu A nagradu za uređenost dvorišta:Prva B nagrada pripala je Tanji Vasović iz Ulice Primorski bataljon u Budvi:Drugu nagradu osvojila je Sonja Radonjić iz Lapčića:Treću nagradu osvojio je Slobodan Ivanović iz Bečića:Radio Televizija Budva je i ove godine realizovala projekat »Izbor za najljepše dvorište«, dajući doprinos dodatnom jačanju Budve kao metropole turizma, opštine ekološke svijesti, čistoće i uređenog ambijenta ekskluzivne turističke destinacije.

Konkurs je vršen u kategoriji fizička lica, a bio je otvoren od 18.maja do 18.juna 2022.godine.

Držeći se kriterijuma održavanja i uređnosti dvorišta, izbora biljaka i poštovanje tradicije uz ukupan estetski utisak, posebno formirana komisija u sastavu predstavnika Turističke organizacije opštine Budva, Komunalnog preduzeća d.o.o. Budva i cvećare Liza, izvršen je izbor najljepšeg dvorišta i proglašenje, 21.juna u 20.00h na programu Televizije Budva u emisiji »Mediteraneo«.