23-07-2021

Voda u Budvi odličnog kvaliteta, obezbijeđeno isporučivanje dovoljne količine

Povećana potrošnja vode u Budvi izazvana je boravkom sve većeg broja gostiju na našoj rivijeri. Iz d.o.o. Vodovod i kanalizacija Budva poručuju da je voda ispravna za piće i da dolazi do svakog korisnika.

Voda u Budvi odličnog kvaliteta, obezbijeđeno isporučivanje dovoljne količine | Radio Televizija Budva

Direktorica d.o.o. Vodovod i kanalizacija Budva, Jasna Dokić navodi da su iz tog preduzeća spremni i da isporučuju svu neophodnu količinu za sve korisnike u gradu.

"Spremni smo kao i svake godine, znamo koliko se broj poveća, tu smo da isporučimo svu nepohodnu vodu, koja je odličnog kvaliteta, ona dolazi do svakog našeg korisnika, od Buljarice do Jaza, do svih visinskih predjela i svi naši korisnici su zadovoljni", kazala je za Polis.

Dokić je istakla da se kvarovi javljaju tokom cijele godine, ali da dežurne ekipe na svaki poziv blagovremeno reaguju i dodaje da ima nešpromišljenih situacija gdje ljudi sami prave šettu nepromišljenim radnjama, pa samim tim otežavaju rad ekipama na terenu.

"Njačešće je to u onim građevinskim periodima, ne sada u toku sezone. U toku sezone imamo problem sa nepropisnim parkiranjima kojima se blokiraju šahte i pristupi šahtama", kazala je.

Iz preduzeća Vodovod i kanalizacija, poručuju da je voda odličnog kvaliteta i da je hemijski i mikrobiološki ispravna i apeluju na korisnike koji nijesu pristupili plaćanju i potpisivanju protokola da to učine i uđu u redovne tokove izmirenja svojih računa jer je započeta akcija isključenja vode.