04-12-2017

Vrtić u TQ Plaza od drugog polugodišta

Direktorica vrtića Vera Šaranović najavila je da bi tokom trajanja zimskog raspusta moglo doći do završetka adaptacije i useljenja oko 100 mališana u novi prostor vrtića u TQ Plaza.

Vrtić u TQ Plaza od drugog polugodišta | Radio Televizija Budva

Početkom septembra više od 1500 mališana pošlo je u četiri objekta budvanskog vrtića. Zbog nedostatka prostora, menadžment se obratio lokalnoj upravi za pomoć i skupštinskom odlukom, vrtiću je dodjeljen prostor u TQ Plaza površine oko 200 metara kvadratnih.

"Kraj je godine, a mališani još uvijek ne borave u dodijeljenom prostoru zbog potrebne adaptacije i uređenja" - kazala je direktorica Vera Šaranović u razgovoru sa Jasnom Bezarević.

Ona je najavila da bi tokom trajanja zimskog raspusta, moglo doći do završetka adaptacije i useljenja oko 100 mališana u novi prostor.

Narednih dana reagovaće i Ministarstvo prosvjete, a prostor bi se kako je najavila Šaranović, opremio sredstvima vrtića.

U novom prostoru boraviće vrtićani uzrasta od tri do pet godina, što će umnogome rasteretiti kapacitete sva četiri objekta u kojima u ovom trenutku borave mališani.