20-08-2020

Vujačić: Sve investicije Demokrata u Buljarici u prethodne četiri godine svode se na jednu ulicu

"Sramotno je da se Demokrate hvale uređenjem u prethodne četiri godine kada svaki stanovnik Buljarica zna da se sve njihove investicije svode na jednu jedinu ulicu, uzgred urađenu uže od predviđene širine urbanističkim planom", poručio je, u reagovanju na jutrošnje saopštenje Demokratske Crne Gore, kandidat za odbornika liste "Za Budvu! Za Crnu Goru! Milo Đukanović - DPS, SD, Crnogorska, LP" Marko Vujačić. Prema njegovim riječima, to saopštenje je javno ruganje svakom građaninu Buljarice.



"Sve njihove priče i sva obećanja završavaju se u toj jednoj ulici koja vodi do platoa gdje je održavan "Sea Dance" festival.
Od obećanja da ćete završiti ulice, trotoare, kanalizacione ispuste, apsolutno ništa nije urađeno! Kažite građanima koji ste projekat započeli u vašem četvrogodišnjem mandatu. Jasno je da ni jedan niste realizovali", rekao je Vujačić.

Kako on smatra, umjesto da se politički oponenti opravdaju pred građanima Buljarice, koji ih, naveo je, svakodnevno podsjećaju na obećanja, oni podmeću priču o šetalištu "lungo mare".

"Za razliku od vas mi smo, kao ozbiljni ljudi, prije izrade izbornog plana za naš četvorogodišnji mandat, razmatrali mogućnost izrade promenade: taj projekat nije moguće ostvariti zbog imovinsko – pravnih odnosa. Što vi ne znate ili svjesno obmanjujte građane.

U izbornom planu DPS, poseban akcenat stavljen je na Buljaricu: od izrade kanalizacionog ispusta, adaptacije puta za naselje Perovići, izgradnje kapele, izgradnje napera na starom odvodnom austro-ugarskom kanalu po projektu Javnog preduzeća Morsko dobro, i mnogo drugih investicija. Na vaše obmane i prazna obraćanja, građani Buljarice i Petrovca, će Vam dati jasan odgovor tridesetog avgusta. Neće vam pomoći priznanje nosioca liste “da ste u prošlom mandatu, Buljaricu zaboravili", zaključio je Vujačić.