06-07-2020

Vujović: Anđela Borilović besramno zavarava crnogorsku javnost izjavom da nije smjenila sekretara SO Budva

"Samozvana predsjednica SO Budva, izvjesna Anđela Borilović besramno zavarava crnogorsku javnost izjavom da nije smjenila sekretara SO Budva i ni jednom riječju ne spominje da je zaposlila Đorđa Kovačevića, partijskog kadra satelit privjeska partije DPS2, navodi se u saopštenju budvanskog DF-a, koje potpisuje odbornik Đorđije Vujović.

Vujović: Anđela Borilović besramno zavarava crnogorsku javnost izjavom da nije smjenila sekretara SO Budva | Radio Televizija Budva

Saopštenje prenosimo integralno:

Đorđe Kovačević obavlja poslove sekretara i jedini je saradnik u skupštinskoj službi samozvane predsjednice. U trenutku kada je budžet Opštine pod velikim znakom pitanja uslijed posljedica izazvanih epidemijom virusa korona, Borilović pored sekretara SO Budva koji je u stalnom radnom odnosu – zapošljava svoj partijski kadar čime je u potpunosti ogoljeno njihovo lažno predstavljanje kao političara koji žele depolitizaciju institucija, te u skladu sa tim bolje da pogleda sebe u ogledalo i vidi kome raste nos.

Da je izvjesni Kovačević zadužen za poslove sekretara, saznao sam u petak od privatnog obezbjeđenja angažovanog od strane nove, uzurpatorske većine koje me uputilo na njega.

Privatno obezbjeđenje ovih dana očigledno je jedino nadležno za davanje informacija u Opštini, što potvrđuje ono što svi vide : da je nova većina uzurpatorska i da nema hrabrosti da se suoči sa građanima.

A pošto gospođa Borilović voli bajke, preporučujemo joj citat iz Snježane i 7 patuljaka: ''Ogledalce, ogledalce, ko je najljepši na svijetu?''. Ne sumnjamo da će se prepoznati u ovim riječima.

Đorđije Vujović