28-01-2022

Vujović: Tičić koristi posjetu Đokovića kako bi oglasio svoj DPS da je još uvijek u političkom životu

Još jedan bijedan pokušaj privlačenja pažnje gospodina Tičića događa se upravo danas i to povodom velike svečanosti koja je upriličena u zgradi Opštine Budva. Problem predstavlja upravo posjeta prvog sportiste svijeta pa je gospodin Tičić koristi kako bi oglasio svoj DPS da je još uvijek u političkom životu, saopštio je odbornik Demokratskog fronta (DF) Budva Filip Vujović.


Foto: DF

Vujović je reagovao na navode predsjednika OO DPS Budva Milana Tičića, koji se osvrnuo na današnji doček Novaka Đokovića, za koji je ocijenio da se “jalovi pokušaj Carevića da povrati uništeni rejting lokalne vlasti”.

“Za to nije bilo potrebe jer je odbornik DPS-a bio prisutan u sali skupštine, a o čemu gospodin Tičić očigledno nije obaviješten, što ne čudi s obzirom da se članstvo DPS-a rasipa skoro pa brže nego onih 200 000eura za koliko je oštetio budžet Opštine Budva”, dodao je Vujović.

Tako da i pored sportskih rezultata, kako navodi Vujović, neki su se potrudili da budu zapamćeni kao članovi OKG , koji su, kako navodi, “uništili ovaj grad, doveli ga do dna , pa bi sad da šire lekcije o vođenju grada i to sve preko leđa prvog sportiste svijeta”.

“Još jednom Vam poručujem, bavite se borbom za cenzus i unitrašnjim rasipanjem, a u vođenje grada sva sreća pa ne možete da se miješate”, zaključio je Vujović.