Zabava

08-10-2020

(VIDEO) Ovo nije džinovska korpa, već zgrada od 7 spratova

Gotovo nijedna turistička atrakcija ove godine nije imala posjetioce kao što je to bio slučaj ranijih godina. Međutim, ovakve okolnosti nisu uticale na njihovu atraktivnost, te je čuvena zgrada kompanije “Longaberger Basket Company” u obliku korpe za piknik i dalje arhitektonski i turistički hit u svijetu, a korona joj je pomogla i kada se radi o poslovanju.

07-10-2020

Pet razloga zašto je feta najzdraviji sir

Ukoliko uživate u grčkoj, mediteranskoj i hrani Bliskog istoka, onda vam je poznato koliko feta sir može da učini prosječan obrok vrhunskim, a ono što možda niste znali je da feta sir nije samo veoma ukusna, već je i veoma zdrava namirnica. Neki bi se usudili da kažu i da je to najzdraviji sir koji možete kupiti.

06-10-2020

Vježbanje usrećuje više nego novac

Vježbanje ima mnogo više uticaja na psihičko zdravlje od vašeg materijalnog statusa, a istraživači sa Jejla i Oksforda su to i dokazali.

06-10-2020

Brzo, a ukusno: Teksaška džambalaja

Originalna džambalaja obično sadrži i morske plodove, ali mi vam predlažemo da isprobate i ovu verziju. Ako volite začinjenu hranu, onda slobodno dodajte i ljutu papričicu.

05-10-2020

Najzdravije namirnice u oktobru

Svi volimo plodove jeseni, bilo da ih konzumiramo svježe, pečene ili kuvane. Izaberite najzdravije namirnice jeseni, koje obiluju hranljivim materijama i pospješuju zdravlje cjelokupnog organizma.

05-10-2020

Američke palačinke po receptu Džejmija Olivera

Džejmi Oliver zna mnogo fazona za savršene američke palačinke, ali najbrža i najjednostavnija varijanta je ona koju priprema sa svojim ćerkicama. Potrebna vam je jedna šoljica, jedna kašičica i samo osnovni sastojci.

04-10-2020

Kroasani sa šunkom i pečurkama

Za danas smo vam pripremili recepturu vazdušastog mekanog peciva koje možete pripremiti za doručak ali i za međuobrok. Uživajte!

03-10-2020

Kako se zaštiti od prehlade i gripa?

Pola sata intenzivnog hoda dnevno je dovoljno da naši mišići proizvedu ogroman broj hormona i medijatora koji blagotvorno djeluju na regulaciju rada imunog sistema.

02-10-2020

Pivo u manjim količinama je dobro za zdravlje

Većina ljekara mišljenja je da umjereno konzumiranje alkohola može da bude dobro za zdravlje, ali obično se misli na vino jer ima antioksidativna dejstva. Međutim, pivo, kao i vino takođe sadrži antioksidante i to u skoro jednakim količinama.

02-10-2020

BBC-jev urednik nazvao obalu oko tvrđave Mogren jednim od najljepših mjesta na svijetu

Snimak nastupa Charlotte de Witte u Crnoj Gori je vidjelo milion gledalaca, a veliku globalnu podršku dao joj je i ključni akter elektronske scene, legendarni BBC-jev muzički urednik Pete Tong, koji je, tokom ekskluzivnog intervjua sa belgijskom superzvijezdom, nazvao budvansku obalu oko tvrđave Mogren jednim od najljepših mjesta na svijetu.