15-03-2020

Zatvoren Splendid: Zdravlje zaposlenih i gostiju je prioritet

Slijedeći preporuke i mjere koje je država Crna Gora propisala u u cilju zaštite i suzbijanja koronavirusa, Uprava kompanije "Montenegro stars hotels group" odlučila je da zatvori svoj najveći hotel - Splendid Conference&Spa Resort 5*, saopšteno je iz te kompanije.

Zatvoren Splendid: Zdravlje zaposlenih i gostiju je prioritet | Radio Televizija Budva

"To uključuje i zatvaranje svih barova i restorana, koji su otvoreni i za one goste koji ne odsijedaju u Splendidu, kao i restoran za zaposlene.

Naš najveći objekat - Wellness & SPA centar sa pripadajućim barovima i restoranima, takođe će biti zatvoren.

U najvećoj zdravstvenoj krizi na planeti, cijenili smo da je primjena ove mjere - naša dodatna obaveza, jer su samo život i vrijeme nenadoknadivi.

Kako smo jedan od najvećih poslodavaca u Crnoj Gori zaštita zdravlja naših zaposlenih (a trenutno je angažovano 413 i na današnji dan svi su dobrog zdravstvenog stanja), a time i svih gostiju je naš prioritet!

Kompanija će raditi u minimalnom režimu rada, budući da će svi koji to mogu - raditi od kuće.

Zato, uz sve mjere koje se u kompaniji primjenjuju od decembra, uz godinama važeće rigorozne procedure ISOO I HAACP standarda, striktno ćemo do daljeg praktikovati sve smjernice Ministarstva zdravlja i Instituta za javno zdravlje Crne Gore", navodi se u saopštenju.

Izvor: Antena M