06-11-2018

Završen prvi "Be pArt Budva" festival, grad bogatiji za još jedan mural

Poslednja faza prvog "Be pArt Budva" festivala je završena. Grad je bogatiji za još jedan mural - škombar na Pizani. Ovaj rad potpisuje jedan od najeminentnijih umjetnika u regionu Andrej Žikić -Artez.

Završen prvi

Organizatori su veoma zadovoljni kako je protekao festival.

"Dosta toga smo uspjeli da postignemo za mjesec i po dana, a dobre kritike koje smo dobili od sugrađana su dodatno podstakle naš entuzijazam i želju da nastavimo da uličnom umjetnošću uljepšavamo Budvu. Mnogo smo naučili, i vjerujemo da će sledeće izdanje biti još uspješnije", navela je PR Fondacije Budva, Milena Asanović Krivokapić.



Asanović Krivokapić je istakla da im je neizmjerno značila podrška koju su imali na svim nivoima od lokalnih institucija - Opštine Budva, JP Morsko dobro, Komunalne policije, Službe zaštite i spašavanja, Parking servisa i tima Radio televizije Budva.

"Posebnu zahvalnost dugujemo našim sponzorima koji su odmah prepoznali potencijal naše ideje, i omogućili nam da organizujemo prvi festival ulične umjetnosti ovog tipa i razmjera", istakla je ona.



Sponzori Festivala "Be pArt Budva" su: Turistička organizacija opštine Budva, Mediteran reklame, hotel Adria, Home of Gyros, restoran Obala, Caffe "Desetka" i Spidermax d.o.o. Budva.

Festival "Be pArt Budva" je proizvod timskog rada, vođen vizijom ljepšeg grada.