Društvo

28-11-2021

Izlila se rijeka na Jazu, ugrožene kuće

Na području Jaza došlo je do izlivanja rijeke iz korita na mjestu gdje se uliva u more. Mještani upozoravaju da velikom broju kuća prijeti poplava i apeluju na nadležne da hitno reaguju.

28-11-2021

Sjutra oblačno, povremeno kiša

Sjutra nas očekuje umjereno do potpuno oblačno vrijeme. Povremeno je moguća kiša, ponegdje i pljusak sa grmljavinom. Jutarnja temperatura vazduha od -1 do 10, najviša dnevna od 1 do 13 stepeni.

28-11-2021

Javni poziv za raspravu o investicijama u 2022. godini

Sekretarijat za investicije Opštine Budva je shodno Odluci o učešću lokalnog stanovništva u vršenju javnih poslova upitio javni poziv građanima opštine Budva, mjesnim zajednicama, nevladinim organizacijama, organima lokalne uprave i javnim preduzećima i ustanovama čiji je osnivač Opština, državnim organima i službama, pravnim licima i preduzetnicima i ostalim zainteresovanim subjektima da uzmu učešće u Javnoj raspravi u vezi sa Nacrtom Programa uređenja prostora opštine Budva za 2022. godinu i Nacrtom programa investicionih aktivnosti Opštine Budva za 2022. godinu.

28-11-2021

Veče duhovne i svetovne muzike večeras u hotelu Palas

Udruženje "U ime živih" s Blagoslovom Njegove Svetosti Patrijarha srpskog Gospodina Porfirija u duhovno - kulturnoj misiji Udruženja i pod pokroviteljstvom Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu, Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije, Republike Crne Gore i Opštine Budva organizuje "Veče duhovne i svetovne muzike", ansambla "Knjaz Miloš" iz Beograda koje će se održati večeras sa početkom u 19h u hali hotela "Palas" u Petrovcu .

27-11-2021

Kako reagovati kada uhvatite dijete u laži?

lzgovaranje laži povezano je sa razlikovanjem dobrog od lošeg, zbog toga je bitno da djeca odmah znaju posljedice svojih postupaka. Djeca obično lažu u interesu samoodržanja. Žele da izbjegnu kaznu jer su napravila nešto što nije bilo dopušteno. Ipak, mnogi roditelji postaju zabrinuti i pitaju se kako da spriječe djecu da lažu, piše portal You Are Mom.

27-11-2021

Oblačno sa kišom

Danas nas očekuje umjereno do potpuno oblačno i kišovito vrijeme. U južnim i centralnim predjelima povremeno pljuskovi i grmljavina, očekuju se mjestimično intenzivnije padavine.

26-11-2021

Fudbaler Mirza Đurđević teško povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi

Fudbaler Jezera, Mirza Đurđević teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se juče dogodila na magistralnom putu između Kolašina i Mojkovca, prenosi Antena M. Kako saznaje portal CG Fudbal, nekadašnji igrač OFK Petrovac ima povredu glave i nalazi se u komi.

26-11-2021

I sjutra kiša

Sjutra nas očekuje umjereno do potpuno oblačno i kišovito vrijeme. U južnim i centralnim predjelima povremeno pljuskovi i grmljavina, očekuju se mjestimično intenzivnije padavine.

26-11-2021

U toku vakcinacija u TQ Plazi

Kako je i najavljeno Javna zdravstvena ustanova Dom zdravlja Budva u saradnji sa TQ Plazom organizovala je vakcinalni pult koji se nalazi na prizemlju TQ PLaza centra, a vakcinacija je u toku.