Društvo

27-01-2021

Sjutra pretežno sunačno, do 12 stepeni

Sjutra nas očekuje pretežno sunčano vrijeme. Krajem dana moguće je postepeno povećanje oblačnosti, a tokom noći ponegdje i slabe padavine. Jutarnja temperatura vazduha od -16 do 1, najviša dnevna od -2 do 12 stepeni.

27-01-2021

IJZ: 43 novooboljela u Budvi

U Crnoj Gori je u posljednja 24 sata od posljedica koronavirusa preminulo šest osoba, a potvrđena su 563 nova slučaja infekcije od čega 43 iz Budve, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje (IJZ).

27-01-2021

SMCG: Medijske radnike uvrstiti u prioritetne grupe

Sindikat medija Crne Gore (SMCG), kao organizacija koja okuplja više od polovine zaposlenih u medijima, uputila je danas inicijativu Ministarstvu zdravlja da se medijski radnici uvrste u prioritetne grupe prilikom imunizacije stanovništva protiv COVID-19.

27-01-2021

TOB opredijelila 5.000 eura za Crveni krst Budva

Kako je najavljeno početkom godine, Turistička organizacija opštine Budva opredijelila je sredstva u iznosu od 5.000 eura Crvenom krstu u Budvi za nabavku osnovnih životnih namirnica i sredstava za higijenu za materijalno ugrožene građane Budve.

27-01-2021

(VIDEO) Vrtić bezbjedan za boravak djece

Predškolska nastava u javnoj ustanovi Ljubica Jovanović Maše realizuje se u skladu sa aktuelnim epidemiološkim mjerama. U pet vaspitnih jedinica na području naše opštine nastavu ovih dana pohađa 250 mališana.

27-01-2021

(FOTO) U toku radovi na sanaciji u Pančevačkoj ulici

Sekreterijat za komunalno stambene poslove započeo je radove na sanaciji atmosferske rešetke u Pančevačkoj ulici u naselju Podkošljun, potvrdio je za naš portal pomoćnik sekretara Aleksandar Popović.

27-01-2021

Novi prinudni usporivač brzine na Topliškom putu

Zbog većeg broja saobraćajnih nezgoda koje su se desile na Topliškom putu, Sekretarijat za komunalno stambene poslove je postavio još jedan prinudni usporivač brzine (ležećeg policajca).

27-01-2021

Ćalović Marković i Muk članovi Nacionalnog savjeta

Izvršna direktorica Mreže za afirmaciju nevladinog sektora Vanja Ćalović Marković i predsjednik Upravnog odbora Instituta alternativa Stevo Muk članovi su Nacionalnog savjeta za borbu protiv korupcije na visokom nivou, odlučio je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović.

27-01-2021

Danas je Sveti Sava - školska slava

Pravoslavna crkva i njeni vjernici danas slave Svetog Savu. Savindan se proslavljao kao školska slava sve do 1945. godine, kada je ukinut odlukom tadašnjih vlasti.

27-01-2021

Saobraćaj na putu Šavnik - Žabljak i dalje u prekidu

Saobraćaj na putu Šavnik-Žabljak je u prekidu je za sve vrste vozila, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG). Iz AMSCG su kazali da se u Crnoj Gori jutros saobraća po suvim putevima, a vidljivost je smanjena. Na sjeveru ima snijega na putu i izražena je poledica.

27-01-2021

Danas i sjutra zabrana saobraćaja Pančevačkom ulicom u Podkošljunu

Iz Sekreterijata za komunalno stambene poslove obavještavaju javnost da će danas, 27. januara započeti radove na sanaciji oštećene atmosferske rešetke u Pančevačkoj ulici u naselju Podkošljun, zbog čega će biti zabranjen saobraćaj pomenutom ulicom danas i sjutra, 28. januara.