26-05-2024

Koalicija “Za budućnost Budve” slavi pobjedu na lokalnim izborima

Lider Nove srpske demokratije i predsjednik Skupštine, Andrija Mandić, saopštio je na večerašnjoj konferenciji za novinare da je koalicija "Za budućnost Budve" pobijedila na izborima i da su osvojili najveći broj glasova.

Koalicija “Za budućnost Budve” slavi pobjedu na lokalnim izborima | Radio Televizija Budva

Foto: Portal RTV Budva

"Pokazali smo kako se organizuju i završavaju izbori. Želim da izbornom štabu odam posebno priznanje, a osvrnuo bih se na učinak i na energiju i kako su naši članovi na najbolji način predstavili našu politiku," kazao je Mandić.

Kako je dodao, Zajedno za budućnost Crne Gore (ZBCG) vodi politiku koja je najbolja za Crnu Goru i za Budvu.

Mandić je u štabu liste "Za budućnost Budve – Budva otvoreni grad", koju predvodi Mladen Mikijelj, istakao da su građani na današnjim lokalnim izborima održali čas demokratije.

"Jedino nećemo pregovarati sa Demokratskom partijom socijalista oko vlasti," zaključio je Mandić.

Nosilac liste Mladen Mikijelj kazao je da su pobjednici od početka same kampanje jer su okupili sve one snage koje su dale ključni doprinos da se sruši režim Mila Đukanovića.

“I sav onaj diktatorski režim koji je srušio i Budvu i Crnu Goru. Mi smo u ovakav rezultat vjerovali od samog starta, i večeras zajedno slavimo jednu ozbiljnu pobjedu svih nas.Ovo nije moja pobjeda, nego pobjeda cijelog tima”, poručio je on.