Kultura

19-10-2018

Danas u prostorijama Narodne biblioteke Budva promocija knjige i radionica

U JU Narodne biblioteke Budva, danas će biti realizovana dva programa. Prvi u 17h kada će početi predstavljanje knjige "Čarobna mrežaonica paučića Vida" (crtanke za djecu i odrasle) autorki Martine Kosec i Sanele Grazie. Promocija je programski segment Međunarodne konferencije fraktalnog crteža koja se održava u Budvi.

18-10-2018

Predstavljena knjiga "Razgovori o filmu" Marije Perović

U organizaciji Narodne biblioteke Budve, u utorak je predstavljena knjiga rediteljke Marije Perović "Razgovori o filmu". Pored autorke, knjigu su predstavili dr Vuk Vuković (Fakultet dramskih umjetnosti - Cetinje) i mr Sanja Jovanović (Filmski centar Crne Gore).

17-10-2018

Kids Fest od sjutra u Cadmus Cineplexu

Cadmus Cineplex će i ove godine, pored svih velikih gradova u Srbiji, biti domaćin Kids Fest - Dečiji filmski festivala,koji će se održati od 18.do 24. oktobra a čija je ambasadorka Mirka Vasiljević.

15-10-2018

Izložba slika Andreja Muntjana iz Moskve

U organizaciji Nip Art press, u galeriji hotela Adria u Budvi, u utorak, 16. oktobra u 20 sati, biće otvorena samostalna izložba slika, poznatog ruskog akademskog slikara Andreja Muntjana iz Moskve.

12-10-2018

Promocija knjige Razgovori o filmu Marije Perović

U organizaciji Narodne biblioteke Budve, u utorak, 16. oktobra sa početkom u 19 sati biće promovisana knjiga rediteljke Marije Perović “Razgovori o filmu”. “Razgovore” će u Biblioteci, pored autorke, predstaviti dr Vuk Vuković (Fakultet dramskih umjetnosti - Cetinje) i mr Sanja Jovanović (Filmski centar Crne Gore).

09-10-2018

Lament nad ostrvom Sveti Nikola

Društvo "Feral" od 13. do 21. oktobra organizuje na Trgu palmi izložbu poznatog umjentika Slobodana Boba Slovinića, uz prateći program koji će trajati u toku cijele iduće sedmice.

05-10-2018

Nacionalni dan podizanja svijesti o bibliotekama

Povodom Nacionalnog dana podizanja svijesti o bibliotekama, koji se obilježava danas, JU Narodna biblioteka Budve se pridružuje akciji "Biblioteke za studente" na poziv Centralne univerzitetske biblioteke.

03-10-2018

Nacionalni dan podizanja svijesti o bibliotekama

Povodom Nacionalnog dana podizanja svijesti o bibliotekama, koji se obilježava 5.oktobra, JU Narodna biblioteka Budve se pridružuje akciji "Biblioteke za studente" na poziv Centralne univerzitetske biblioteke.