Lokalni izbori 2024.

08-05-2024

Perović: Trudom i znanjem možemo doprinijeti neophodnim reformama u našoj opštini

Nakon nepune dvije godine pred nama je još jedan izborni ciklus. Kao građanska kolicija, koja je iskreno posvećena brojnim problemima sa kojima se naš grad kontinuirano suočava, vjerujem da svojom predanošću, trudom i znanjem možemo snažno doprinijeti neophodnim reformama u našoj opštini, naveo je u saopštenju Jovo Perović, kanididat za odbornika liste ČIST IZBOR - Petar Odžić - SDP, SD, LP i građani.

08-05-2024

Kapisoda: Mi ne nudimo program, mi nudimo izlaz

"Do raspada Jugoslavije 90-tih godina, Budva je živjela u harmoniji mirisa i zvukova. No, danas, skoro tri decenije kasnije, romantične melodije zamijenjene su bukom i smogom. Ova promjena nije samo fizička; to je simbol izgubljenog potencijala i stagnacije koju smo doživjeli", navodi se u saopštenju CEP-a, koje potpisuje Aleksandar Saša Kapisoda, član glavnog odbora CEP.

07-05-2024

Rađenović: Odović da poništi svoje rješenje kojim se uzurpira dvorište vrtića u Budvi

Nosilac liste "URA - Dr Dritan Abazović - Drugačije!" Blažo Rađenović podržao je današnji protest roditelja djece koja pohađaju glavni budvanski vrtić i pozvao ministra prostornog planiranja i državne imovine, Janka Odovića, da u skladu sa inspekcijskim nalazom, poništi svoje rješenje kojim se dozvoljava izgradnja kondo hotela na parceli pored vrtića.