Lokalni izbori 2024.

24-05-2024

Rađenović: Spajić opet obmanuo javnost, navodno poklanja Luku Budva građanima, a donio Uredbu da Vlada može dio Luke dodijeliti koncesionaru

Na "zvaničnoj dodjeli" Luke Budva građanima Budve, a što je Vlada Dritana Abazovića učinila još u februaru 2023. godine, premijer Spajić i ministri su u svom maniru, sakrili od javnosti namjeru Vlade da dio Luke Budva može dobiti drugu namjenu u odnosu na želju i interes svih građanki i građana Budve, saopštio je nosilac liste "URA - DRUGAČIJE" na lokalnim izborima u Budvi koji će se održati u nedjelju Blažo Rađenović.

24-05-2024

TV Budva: Večeras završna debata učesnika lokalnih izbora

Večeras od 20 sati na programu Televizije Budva biće održan drugi Okrugli sto - debata za lokalne izbore na temu "Budva poslije 26.maja 2024.” - grad po mjeri gradjanina. Poziv je upućen svim političkim subjektima koji učestvuju na vanrednim izborima zakazanim za 26.maj.

23-05-2024

URA održala u Budvi prvu javnu raspravu za “Stan za sve”

Građanski pokret URA nakon predaje Zakona o osnivanju Fonda STAN ZA SVE u skupštinsku proceduru i nakon što se on našao na Dnevnom redu Skupštine Crne Gore započeo je juče u Budvi seriju javnih rasprava kako bi kroz komunikaciju sa svim zainteresovanim građankama i građanima došao do što boljeg zakonskog rješenja.

23-05-2024

Podrška na izborima za Skupštinu Opštine Budva

Povodom raspisivanja izbora za odbornike u Skupštini opštine Budva za 26. maj 2024. godine, obavještavamo cijenjene sugrađane da je članstvo Gradjanske inicijative “21. maj”, Opštinske inicijative u Budvi, većinom odlučilo da podržimo listu "ČIST IZBOR-Petar Odžić" (SDP, SD, LP i građani) koji na izborima nastupaju pod brojem 8, navedeno je u saopštenju Merina Smailagića, koordinatora za Budvu Gradjanske inicijative “21 maj“.