Politika

10-04-2020

Premijerski sat planiran za 29.april

Skupština bi do kraja aprila trebalo da raspravlja o setu ekonomskih mjera koje je Vlada donijela kako bi pomogla privredi i građanima u ublažavanju posljedica nastalih zbog pandemije koronavirusa. Premijerski sat je planiran za 29.april, prenosi portal Cdm.

09-04-2020

Demokrate predlažu privremeno zatvaranje gradilišta

Demokratska Crna Gora predložila je da se donese mjera privremenog zatvaranja gradilišta, izuzev onih koji grade bolnice ili druge objekte namjenjene zdravstvenoj zaštiti, njezi ili rehabilitaciji, kao i objekata od vitalnog interesa za državu.

05-04-2020

Radonjić: Vlada da u paket mjera uvrsti obustavu restrikcija do 90 dana

Prava Crna Gora Budva poziva Vladu da u paketu mjera uvrsti nezaobilazne obustave restrikcija koje bi olakšale proces ekonomske konsolidacije gotovo svim građanima, koji su teško pogođeni novonastalom situacijom, navodi se u saopštenju koje potpisuje član Izvršnog odbora Jovan Radonjić.

31-03-2020

Poslanici i funkcioneri Skupštine uplatili NKT oko 30 hiljada eura

Trideset tri poslanika, kao i pet funkcionera Skupštine Crne Gore dali su saglasnost Službi Skupštine da polovinu martovske zarade, u iznosu od 30.798,29 eura usmjeri na račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti za ublažavanje posljedica pandemije koronavirusa, saopšteno je iz Skupštine.

19-03-2020

Prava Crna Gora Budva: Stojimo na raspolaganju građanima

Predsjednik odbora Prave Crne Gore u Budvi Aleksandar Franeta, na današnjem sastanku sa Predsjednikom Opštine Budva Markom Carevićem ponudio je sve resurse i kapacitete Prave Crne Gore, uključujući i svoje članove, u cilju maksimalnog angažovanja povodom novonastale i krizne situacije u kojoj se nalazi naša zemlja.

19-03-2020

Stomatološka zaštita samo za hitne slučajeve

Stomatološka zaštita na primarnom nivou će se, za vrijeme trajanja privremenih mjera sa ciljem suzbijanja širenja koronavirusa, sprovoditi samo u hitnim medicinskim stanjima, saopšteno je iz Fonda za zdravstveno osiguranje.