Politika

11-11-2019

Franeta u Parizu sa pukovnikom Miroslavom Nikolićem

Predsjednik Prave Crne Gore Budva, Aleksandar Franeta, boravio je u sklopu delegacije opštine Budva u Parizu. Prilikom posjete razgovarao je sa pukovnikom Miroslavom Nikolićem, vojnim atašeom Republike Srbije u Francuskoj.

23-10-2019

Prava Crna Gora: Vratiti Budvanima ono što im pripada

Prava Crna Gora, želeći da da svoj maksimalni doprinos razvoju opštine Budva, imala je razgovor sa Predsjednikom Opštinskog Odbora Crnogorske partije, gospodinom Vladimirom Bulatovićem i došlo je do zajedničkog zaključka da bi bilo dobro da se otvore pregovori za kupovinu "Citadele" i zgrade "Jugoslovenskog rečnog brodarstva".

22-10-2019

Krapović: Koalicija više ne postoji!

Po završetku jučerašnjeg zasijedanja na kome su odbornici DPS-a, SD-a i DF-a, glasali protiv stavaljanja van snage DUP-a Bečići, odbornik Demokrata Dragan Krapović je izjavio da je činjenica da je nakon ovakvog postupka, u Skupštini Opštine Budva pobijedila "građevinska mafija" i sunovrat ovoga grada.

21-10-2019

DPS, SD i DF protiv stavaljanja van snage DUP-a Bečići

Nakon višesatne rasprave u lokalnom parlamentu odlukom 28 odbornika stavljen je van snage DUP "Petrovac - Centar", dok to nije bio slučaj sa DUP-om "Bečići", za čije usvajanje je bilo 13 odbornika, koliko ih je bilo i protiv, dok je 6 bilo uzdržano.

21-10-2019

Usvojen rebalans budžeta Opštine Budva

Nakon razmatranja polugodišnjeg izvještaja o ostvarivanju budžeta Opštine Budva za ovu godinu, većinom glasova odbornika SO Budva usvojen je rebalans budžeta za 2019. godinu.

21-10-2019

Danas nastavak 27. sjednice SO Budva

Nastavak 27. sjednice Skupštine opštine Budva koju je predsjednik SO Budva Krsto Radović zakazao za danas umjesto, kako je planirano u 10h, zakazan je za 12 sati u sali Opštine Budva.

19-10-2019

Prava Crna Gora Budva: Po svaku cijenu spriječiti devastaciju ostrva Sveti Nikola

Nakon jučerašnjeg uplovljavanja višenamjenskog istraživačkog broda koji se ukotvio nedaleko od ostrva Sveti Nikola, a koji je prema dostupnim informacijama angažovan od strane jednog investitora da ispita rog podmorskog kabla, Prava Crna Gora više nema nikakvu dilemu da tajkunski kapital namjerava da se svom silom obruši na posljednju neizgrađenu oazu - naše ostrvo, saopšteno je iz budvanskog Inicijativnog odbora Prave Crne Gore.