Politika

12-07-2020

Rok za podnošenje izbornih lista do 4. avgusta u ponoć

Političke partije registrovane u Crnoj Gori, posebno ili kao koalicija, kao i grupe birača, posebno ili u koaliciji sa političkom partijom ili drugom grupom birača, mogu do 4. avgusta u ponoć podnijeti izbornu listu Državnoj izbornoj komisiji.

11-07-2020

Prava Budva: Budva - grad duhova

Iz IO Prave Budva saopštili su da, u sred turističke sezone Budva, kako su kazali, podsjeća na logor izgrađen po mjeri onih koji su nedavno izvršili desant na ovu opštinu.

11-07-2020

Crnogorska: Ne pristajemo na političko blato

I danas su predstavnici opozicije u budvanskom parlamentu imali priliku da govore i predlažu modele za spas ekonomije u Budvi, međutim oni su svoju snagu usmjerili na stvaranje haosa, kako se ne bi uradilo ništa što će doprinijeti ublažavanju efekata krize nastale pandemijom COVID19, saopštili su iz Crnogorske. Oni su kazali da ne pristaju na političko blato.

10-07-2020

DPS Budva: Carević izgubio kompas

Iz OO DPS Budva poručuju da su odavno znali da je Marko Carević izgubio politički kompas, ali da je toliko zastranio, prema njihovim riječima, niko nije mogao da pretpostavi.

10-07-2020

Malovrazić: Pomoć privrednicima i sugrađanima je prioritet

Svjesni ekonomske krize uzrokovane COVID 19 pandemijom i posljedica koje ona ostavlja, kako na cijeli svijet, tako i na Budvu koja u potpunosti zavisi od turizma i pratećih djelatnosti, pristupili smo realizaciji akcionog plana sa željom da pomognemo sugrađanima, a koji treba da relakasira Budvane po pitanju finansijskih obaveza i istovremeno omogući opštini Budva relativno uredno poslovanje u teškom periodu koji nam predstoji, kazao je potpredsjednik Crnogorske, Nemanja Malovrazić.

09-07-2020

Ispred budvanske Opštine i jutros tenzije i nedozovljen ulazak funkcionerima

Predsjednik SO Budva Krsto Radović, funcioneri DF-a i Demokrata Nikola Jovanović i Marko Marković, zajedno sa drugim odbornicima Demokrata i DF-a ni jutros nisu mogli da uđu u zgradu Opštine Budva. Privatno obezbjeđenje nije dozvoljavalo prolaz funkcionerima, a i pripadnici budvanske policije takođe su bili ispred ulaza u zgradu Opštine Budva.

09-07-2020

Ništa od zajedničke liste opozicije

Predstavnici parlamentarnih opozicionih partija nijesu danas uspjeli da postignu dogovor o zajedničkom nastupu na predstojećim parlamentarnim izborima.

08-07-2020

Zaraženo 15 zdravstvenih radnika i 33 djece

Na bolničkom liječenju u Crnoj Gori je 79 pacijenata zaraženih korona virusom. Među zaraženim je i 15 zdravstvenih radnika, kao i 33 djece do devet godina i još 65 mladih do 19 godina, saopšteno je na konferenciji na medije NKT-a.

08-07-2020

Danas u 15h sjednica NKT na temu izbora, u 17 konferencija za medije

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT) održaće danas sa početkom u 15:00 sati sjednicu na kojoj će sa predstavnicima državnih institucija i nevladinih organizacija koje se bave izbornim procesom obaviti konsultacije na temu pravila i smjernica za održavanje predstojećih izbora u uslovima koronavirusa. Konferencija za medije će biti održana u Institutu za javno zdravlje sa početkom u 17:00 časova.

07-07-2020

Jelušić: Radović je imao kada da brine o mještanima Pržna

Povodom današanje izjave odbornika Demokrata Budva Krsta Radovića, a koja se tiče direktora Javnog preduzeća za upravljaje morskim dobrom Crne Gore Predraga Jelušića i poslovanja preduzeća, saopštenjem za javnost obratilo se istoimeno preduzeće koje prenosimo integralno.