Politika

24-11-2021

(VIDEO) Bečić: Radović u politici bez ličnog interesa, uvijek spreman da se žrtvuje

"Upoznao sam u politici mnogo ljudi, upoznao sam u Demokratskoj Crnoj Gori mnogo ljudi, ali ako postoji čovjek koji od prvog dana sa nama u Demokratskoj Crnoj Gori i koji nikada nije tražio za ovih sedam godina bilo kakav lični interes, bilo kakvu funckiju ili poziciju, i koji je uvijek bio spreman da sebe žrtvuje za opšte dobro, ja Vam odgovorno tvrdim kao čovjek sa punim moralnim i profesionalnim kredibilitetom da je to gospodin Krsto Radović", poručio je predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečuć gostujući na televiziji Adria.

24-11-2021

Gvozdenović: Ne dozvoliti usvajanje koncesionog akta kamenoloma na lokaciji “Platac” u Krimovici

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Budva, uputio je punu podršku mjesnim zajednicama i lokalnom stanovništvu Donjeg Grblja koji se oštro protive usvajanju koncesionog akta kamenoloma na lokaciji “Platac” u Krimovici, što kako je rekao šef Kluba odbornika Ivo Gvozdenović, direktno ugrožava živote ljudi koji žive u neposrednoj blizini i širem obuhvatu navedenog lokaliteta.

23-11-2021

(VIDEO) Carević i Radović tačke razdora u budvanskom parlamentu: Traže se ostavke, Budva u blokadi

Na 11. sjednici SO Budva, koja je po hitnom postupku bila zakazana za danas, nakon utvrđivanja nepostojanja kvoruma, te otkazivanja rada iste, došlo je do manjeg verbalnog incidetna između odbornika DF-a i odbornika Demokrata Budve. Predsjednik lokalnog parlamenta Krsto Radović još jednom je podvukao da je stav Demokratske Crne Gore jasan, te da oni neće učestvovati u radu parlamenta. Sa druge strane, iz redova DF samtraju da se na ovaj način vrši bojkot parlamenta, tražeći Radovićevu hitnu ostavku, kako bi Budva izašla iz blokade.

23-11-2021

DF Budva: Demokrate sa DPS-om i tri Džakovića srušili vlast u Budvi

Današnjim bojkotovanjem sjednice Skupštine Opštine Budva formirana je nova koalicija u Budvi koju čine Demokrate, DPS, SNP, PRAVA i URA. Još jednom unižen je predstavnički dom građana jer nakon kvazisvečane sjednice koja je juče održana jasno je da su se Demokrate udružile sa DPSom i da djeluju sihronizovano sa manjim partijama kao svojim satelitima, poručili su iz budvanskog Demokratskog fronta.

22-11-2021

(VIDEO) Radović: Danas neću o politici

Po završetku svečane sjednice SO Budva upitan da prokomentariše nedolazak predsjednika opštine Budva Marka Carevića i njegovih koalicionih partnera, predsjednik SO Budva Krsto Radović je kazao da je ovo za njega velik i značajan datum te da danas ne želi da govori o politici.

22-11-2021

Svečana sjednica SO Budva bez dijela čelnika lokalne vlasti

Ako je čemu istorija naučila Budvu to je onda da ona poslije svakog izazova i teškog perioda izlazi sve jača ali nažalost, moram da primjetim da naše generacije tu lekciju očigledno nisu dobro usvojile, istakao je, pored ostalog u svom današnjem govoru, predsjednik SO Budva Krsto Radović, na svečanoj sjednici povodom Dana opštine.

22-11-2021

Crnogorska Budva: Srećan ti rođendan grade naš

Crnogorska Budva uputila je čestitku povodom 22. novembra - Dana opštine Budva, poručujući da su ispravne interpretacije i poštovanje univerzalnih vrijednosti osnovna kultura javnog djelovanja.

22-11-2021

Predsjednik Đukanović čestitao Dan opštine Budva

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 22. novembra – Dana opštine Budva, predsjedniku Marku Careviću, predsjedniku Skupštine opštine Krstu Radoviću, odbornicima i svim građanima Budve uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

22-11-2021

Danas svečana sjednica SO Budva

Svečana sjednica Skupštine opštine Budva biće održana danas sa početkom u 12 časova u velikoj sali Opštine Budva povodom obilježavanja 22. novembra - Dana oslobođenja Budve.

21-11-2021

Prava Budva: Delegacija republike Turske u posjeti Budvi

Večeras je na podgorički aerodrom sletjela visoka delegacija republike Turske, pokrajine Mugla i grada Bodruma na čelu sa guvernerom Bilgehan Bayarom i predsjednikom Opštine Bodrum Ahmetom Arasom koja će biti u trodnevnoj posjeti Crnoj Gori i gradu Budvi, saopšteno je iz Prave Budve.