Politika

22-09-2019

Komemorativna skupština povodom smrti Koče Pavlovića

Koča Pavlović bio je iskren i pošten čovjek i spreman da se za svoj san, svoje ideje i Crnu Goru bori čak i kada ta borba donosi patnju i progon, saopštio je danas predsjednik Pokreta za promjene (PZP) Nebojša Medojević

19-09-2019

Danas promjenljivo oblačno, do 23 stepena

U Budvi će danas biti promjenljivo oblačno, povremeno kiša, a moguća i grmljavina. Vjetar povremeno umjeren, sjeveroistočni, krajem dana i tokom noći pojačan i jak.

18-09-2019

Franeta: Hitno osloboditi Milačića i druge uhapšene

Nakon današnjeg hapšenja predsjednika Prave Crne Gore Marka Milačića, generalnog sekretara te partije Vladislava Dajkovića, članova partije Dragoja Vlahovića i Dijane Drobnjak, Prava Crna Gora Budva reagovala je saopštenjem za javnost, tražeći hitno oslobađanje Milačića i drugih uhapšenih.

14-09-2019

Rađenović: Služba medicine rada u Budvi ponovo u funkciji od 20. septembra

Služba medicine rada JZU Dom zdravlja Budva od 20. septembra 2019. godine ponovo će biti u funkciji, te će stanovnici Budve u svom gradu moći da završavaju ljekarska uvjerenja i sve druge poslove za koje je ova Služba nadležna, saopštio je Krsto Rađenović, predsjednik Opštinskog odbora (OO) Socijalističke narodne partije (SNP) Budva.

01-09-2019

Kalezić: Cirkus zvani DPS nastavlja svoju turneju

Cirkus zvani DPS nastavlja svoju turneju. Razumije se, uz svu prateću tresku, viku, galamu i bijes upravnika. Nije im bilo dosta da gostuju samo u crnogorskim gradovima, nego se tom cirkusu već smije cijela Evropa, istakla je, između ostalog, u reagovanju na saopštenje predsjednika Savjeta mladih OO DPS Budva, Milije Sekulovića, član GO Demokrata i OO Demokrata Budva, Veselinka Kalezić.

31-08-2019

Sekulović: Sezona cirkusa i zabave je završena

Preko 50 razmijenjenih saopštenja, najgorih uvreda i najprizemnijih optužbi, prava su slika političkog brloga u Budvi, u kojem su stranke koje čine opštinsku vlast još uvijek na nogama, rekao je Milija Sekulović, predsjednik Savjeta mladih OO DPS Budva.

29-08-2019

Carević: Nema govora o rasipanju DF-a

Komentarišući odlazak pojedinih odbornmika DF-a u Budvi, predsjednik Opštine, Marko Carević istakao je da nema govora o rasipanju Fronta, te da će morati da razočara sve one koji misle drugačije.

28-08-2019

Čučka: Svako ko radi protiv DPS-a zna šta radi

Potpredsjednik Crnogorske i koordinator partije za primorske opštine Miodrag Čučka reagovao je na navode Marka Vukovića, šefa Odborničkog kluba DPS u SO Budva saopštivši da svako ko radi protiv DPS-a zna šta radi.