Politika

25-07-2024

Premijerski sat 30. jula

Premijer Milojko Spajić odgovaraće na pitanja predstavnika poslaničkih klubova na posebnoj sjednici Skupštine koja je zakazana za 30. jul.

23-07-2024

Sjednica Skupštine opštine Budva u utorak 30. jula

Prva sjednica Skupštine opštine Budva, koju je sazvala Vlada Crne Gore, zakazana je za utorak 30. jul, sa početkom u 12 časova u Sali Opštine Budva, saopšteno je iz Skupštine opštine Budva.

23-07-2024

Poslanici danas o rekonstrukciji Vlade

Poslanici crnogorskog parlamenta raspravljaće danas o predlogu za rekonstrukciju Vlade, odlučeno je danas na sjednici Kolegijuma predsjednika Skupštine.

20-07-2024

Sjednica u Budvi krajem jula

Ministarstvo javne uprave će predložiti Vladi Crne Gore sazivanje sjednice novoizabrane Skupštine opštine Budva sa jedinom tačkom dnevnog reda – izborom predsjednika lokalnog parlamenta.

19-07-2024

Spajić danas odgovara na pitanja poslanika

Premijer Milojko Spajić odgovaraće danas u Skupštini na pitanja predstavnika poslaničkih klubova, na posebnoj sjednici posvećenoj Premijerskom satu koja će početi u 14 sati.

17-07-2024

Jovanović, Odžić i Rađenović pozvali Zenoviće da formiraju vlast

Lideri lista "Budva naš grad", "Čist izbor- SDP, SD, LP i građani" i "URA- dr Dritan Abazović- Drugačije", Nikola Jovanović, Petar Odžić i Blažo Rađenović uputili su zajednički poziv nosiocima lista Demokrata i Pokreta Evropa sad Đorđu Zenoviću i Predragu Zenoviću na sastanak za konstituisanje vlasti u Budvi.

10-07-2024

Jovanović da se odredi, ili će razgovarati sa nama ili sa DPS-om

Direktor Morskog dobra i nosilac liste "Za budućnost Budve - Budva otvoreni grad" Mladen Mikijelj kazao je da je biračima njihove koalicije ali i biračima liste "Budva naš grad“ frapantno da nosilac liste BNG Nikola Jovanović ima smjelosti da u istu ravan stavlja Novu srpsku demokratiju i Demokratsku partiju socijalista. Dodaje da su svi pošteni ljudi zgroženi tom paralelom.