Politika

20-05-2022

DPS Budva: Nezakonitim imenovanjima Carević urušava privredna društva i priprema teren za nova zapošljavanja pred predstojeće izbore

Odlazeći predsjednik Opštine Budva Marko Carević, koji više ne uživa povjerenje ni članova svoje partije, prije nekoliko mjeseci uzeo je zakon u svoje ruke i doslovce ga prilagođavao svojim potrebama pa je tako u Odbore direktora preduzeća "Vodovod i kanalizacija", "Mediteran reklame" imenovao sebi podobne ljude, saopšteno je iz OO DPS Budva.

20-05-2022

(VIDEO) Lješković Mitrović: Zahvaljujući 21. maju 2006. Budva je danas crnogorska i svjetska destinacija

Najslavniji dan u savremenoj istoriji Crne Gore - 21. maj, Budvani slave sa ponosom. U nezavisnoj Crnoj Gori, Budva je doživjela svoj procvat i postala destinacija koja je po svijetu uzdizala ime naše države, privlačeći turiste svojom prirodnom ljepotom, novim hotelima, mediteranskim šarmom i tradicionalnim budvanskim gospodstvom, poručila je predsjednica Alijanse žena DPS Budva Dragana Lješković Mitrović.

19-05-2022

Rađenović: Turiste dočekuje haos prouzrokovan zloupotrebama, nemarom i neradom čovjeka koji vodi Budvu

"I dok bi Budva trebala da uđe sa bogatim kulturnoumjetničkim programom i punim ugostiteljskim lokalima u susret drzavnim praznicima, turiste i posjetioce će dočekati haos prouzrokovan zloupotrebama, nemarom i neradom čovjeka koji vodi Budvu a u njoj ne živi jer se vjerovatno svojih postupaka i sam stidi", poručio je u svom saopštenju Predsjednik OO URA Budva, Blažo Rađenović.

19-05-2022

Tičić: U Budvi se i dalje vidi kontinuitet vladavine DF-a i njihovih pomagača

"U susret 21. maju, danu oko kojeg bi svi građani trebalo da budu okupljeni i zagledani u zajedničku budućnost, oni, koji na žalost Budve, i dalje predsjedavaju Opštinom u tehničkom mandatu, svojom retrogradnom politikom čine sve da podjele prodube još više", poručuje se u saopštenju budvanskog DPS-a, koje potpisuje predsjednik OO Milan Tičić.

19-05-2022

Predsjednik Opštine Plav Nihad Canović primio delegaciju Prave Budve

Predsjednik Opštine Plav gospodin Nihad Canović zajedno sa svojim saradnicima, primio je delegaciju Prave Crne Gore – Prave Budve na čelu sa predsjednikom Prave Budve Aleksandrom Franetom, delegaciju za investicije Crne Gore na čelu sa Andrejem Lakićem kao i predsjednika AZKA korporacije iz Turske gospodin Bulent Kaya.

12-05-2022

Rok za predaju izbornih lista 27. septembar

Izborne liste u Budvi, Tivtu, Plužinama i na Žabljaku mogu se predati isključivo 27. septembra, dok se u preostalim opštinama to može učiniti najkasnije do tog datuma, navodi se u uputstvu Državne izborne komisije (DIK).

12-05-2022

Opština Budva oštećena za 4,9 miliona eura preko spornog ugovora?

Odboru povjerenika Skupštine Opštine Budva dostavljen je zahtjev sa dokumentacijom i vezi zaključivanja navodno nezakonitih ugovora vezanih za izgradnju objekata na lokacijama u Bečićima – Rafailovići između predsjednika Opštine Marka Carevića, investirora SUNRAF Plus DOO i firme Arhitektonski atelje doo, oba iz Podgorice.

12-05-2022

Demokrate: Imenovanje Probilović je više nego jasna manifestacija povratka DPS-a na vlast

Suzana Priblović, poslanica i prva perjanica DPS-a Budve koja je juče izabrana glasovima URA-e i SNP-a za predsjednicu Administrativnog odbora Skupštine Crne Gore je ona ista osoba protiv koje su tadašnji predsjednik SO Budva Krsto Radović, ali i SNP i URA, podnosili krivične prijave zbog zloupotrebe službenog položaja u korist uzurpatora prilikom nasilnog i protivzakonitog preuzimanja vlasti u Budvi u ljeto 2020. godine, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.