Politika

30-11-2023

Podrška Crnoj Gori na putu evropskih integracija

Republika Bugarska je spremna da pomogne Crnoj Gori da ubrza napredak na putu evropskih integracija”, istakao je ambasador Republike Bugarske u Crnoj Gori Stefan Dimitrov. On se sastao sa ministrom odbrane Draganom Krapovićem.

18-11-2023

Grupa NVO iz Budve apeluje na Milatovića da dodijeli predsjedniku Odbora direktora Regionalnog vodovoda Zoranu Lakušiću Ordena rada

"Grupa NVO iz Budve izražavaju nadu da će predsjenik Crne Gore Jakov Milatović, imati razumijevanja i dodijeliti predsjedniku Odbora direktora Regionalnog vodovoda Zorana Lakušića Ordena rada. Nadamo se da će naša inicijativa od prije par mjeseci biti odobrena i da će gospodin Lakušić biti nagrađen za svoje napore u oblasti rada", poručuje se u saopštenju NVO „Grupa građana BU2“, NVO „INFO CG“ i NVO „Humano-solidarno-transparentno“.

16-11-2023

Crna Gora će intenzivirati napore i reforme u svim oblastima

Crna Gora neće samo ostati na svom putu, već će intenzivirati napore i reforme u svim oblastima, fokusirati se na izgradnju konsenzusa o glavnim pitanjima sa posebnim akcentom na vladavinu prava i ekonomsko upravljanje, istaknuto je na 16. sastanku Podobora između Evropske unije i Crne Gore za ekonomska i finansijska pitanja i statistiku održan je danas u Podgorici.