Predsjednički izbori 2023.

30-03-2023

Grupa građana BU2: Podrška Jakovu Milatoviću

"Građani metropole turizma će svoju neustrašivost pokazati drugog aprila kada će podržati Jakova Milatovića budućeg predsjednika Crne Gore", poručili su iz Grupe građana Budve.

30-03-2023

Milatović: Kraj mračnog doba, slijedi vrijeme napretka

Crna Gora ima budućnost! Bar ima budućnost i kada dođu ljudi koji će shvatiti važnost luke, poziciju, širinu i povezanost, ovaj grad će procvjetati. Do sada je cvjetao šverc, a učinićemo sve da procvjeta ekonomija. Kraj je mračnog doba, slijedi vrijeme napretka, kazao je Jakov Milatović na konvenciji u Baru.

29-03-2023

Đukanović: Naš cilj je prosječna plata Evropske unije iz realnih izvora, ko vam kaže da se samo od kredita može živjeti, taj vas obmanjuje

Danas kada kažemo naš cilj nije ni 700 eura prosječne plate, ni 900, nego naš cilj je prosječna plata građanina Evropske unije, jer mi želimo da ova zemlja bude članica Evropske unije, mi mislimo i vjerujemo da ona to može u sljedećih pet godina mandata predsjednika države. Ja sam ubijeđen da to može i brže, ali na način da pobijedimo na predsjedničkim izborima, da pobijedimo na parlamentarnim, da formiramo odgovornu vladu, da vlada nastavi da realizuje reforme, da u trenutku kada uđemo u Evropsku uniju imamo uslove za to da naš građanin ima prosječnu platu građanina Evropske unije. To je održiv pristup, to je pristup koji čuva državu, koji nam čuva kuću, to nije avantura, to nije iluzija, to nije obmanjivanje ljudi, poručio je predsjednički kandidat Milo Đukanović prisutnim građanima nikšićkih mjesnih zajednica Straševina, Kličevo, Rastoci i Ćemenac.

28-03-2023

Milatović: Moramo vratiti Nikšić na put uspjeha i prosperiteta

“Duh junaštva, genij rada, krasili ti divno lice, sjevernog mi kraja stražo - zdrav Nikšiću Perjanice! Ovom zdravicom Onogoštu, koju je prije više od 100 godina napisao kralj Nikola označićemo pobjedu nove, a stare Crne Gore! Naše Crne Gore!” kazao Jakov Milatović, kanidat za predsjednika Crne Gore pozdravljajući veliki broj građanki i građana na konvenciji u Nikšiću.

27-03-2023

Građani da glasaju slobodno

CDT i ove godine sprovodi kampanju “Glasaj slobodno” da bi, kako su naveli iz te nevladine organizacije (NVO), promovisali neprikosnoveno pravo građana na slobodan politički izbor.

27-03-2023

(VIDEO) Milatović: Berane će 2. aprila opet slaviti slobodu!

Vidim da ste svi vi prepoznali značaj izbora i da vjerujete u uspjeh onako kako ste vjerovali u prvom krugu. Dobro znate sa kim imamo posla i koliko je važno za Crnu Goru da je u narednih pet godina ne vodi Đukanović, poručio je kandidat Pokreta „Evropa sad!“ za predsjednika Crne Gore, Jakov Milatović na konvenciji u Beranama.

27-03-2023

Papović: Moderni Milo i anahroni Jakov

Predsjednički kandidati u dugom krugu faktički predvode dva referendumska bloka i zato se suština izbora za predsjednika svela na odbranu ili reviziju rezultata i nasljeđa referenduma iz 2006. godine, poručio je poslanik DPS-a Dragutin Papović u autorskom tekstu.

25-03-2023

Milatović: Pljevlja su Đukanoviću rekla zbogom, nema više pustošenja i vještačkih podjela

“Prošetao sam više puta Pljevljima i nikada nijesam osjetio nikakve tenzije niti bilo kakve podjele. One su godinama vještački stvarane! Kad god im je to odgovaralo, rasplamsavali su strah koji se širio i na ostale gradove. Zato je došlo vrijeme da stavimo tačku na loše prakse i ponašanje. Dosta je bilo otimanja od Pljevljaka da bi se drugi bogatili”, kazao je Jakov Milatović, kandidat za predsjednika Crne Gore.

24-03-2023

Milatović u Danilovgradu: Zapečatimo pobjedu 2. aprila!

Na konvenciji održanoj u Danilovgradu, predsjednički kandidat Jakov Milatović zahvalio se svima koji su ga podržali u prvom krugu izbora i istakao da će ukazano povjerenje zadržati i opravdati nakon pobjede nad Milom Đukanovićem.

24-03-2023

Đukanović: Ući ćemo u EU, i imati prosječnu platu od 1.500 eura

Predsjednik DPS Milo Đukanović i predsjednički kandidat na predstojećim izborima, u razgovoru sa građanima na tribini u Zagoriču kazao je da je cilj svake odgovorne politike poboljšanje životnog standarda, i naglasio da se do tog cilja mora doći na odgovoran način a ne manipulacijama i sijanjem iluzija, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista.