Radio

12-09-2018

Povremeni kraći prekidi programa Radio Budve

Zbog neophodnih kontrolnih mjerenja na predajniku Spas, danas će u terminu od 11 do 14h biti povremenih kraćih prekida programa Radio Budve u intervalima od 10-15 minuta.

25-07-2018

Radijski "Ruski za prvu ruku"

U okviru ljetnjeg programa Radio Budve "Ljeto uz radio" tokom jula i avgusta, svakodnevno u 12h i 18,30h emitujemo "Ruski za prvu ruku" autorke Elene Zelinskaye, poznate ruske novinarke koja poslednjih godina živi u Budvi.

27-12-2017

Džaković: Vrijeme da se vlast u našoj Opštini uozbilji

"Krajnje je vrijeme da se izvršna i zakonodavna vlast u našoj Opštini uozbilji. Poslednja sjednica je pokazala da zakonodavna vlast izgleda ne zna kada Parlament neku predloženu odluku usvoji ili ne usvoji", kazao je nezavisni odbornik Stevan Džaković na današnjoj konferenciji za novinare.

26-12-2017

Kako je biti vatrogasac?

Grupa mališana iz Budve posejtila je juče budvansku Službu zaštite i spašavanja. Uživali su u razgledanju vatrogasne opreme, ali i saznali kako je biti u uniformi vatrogasca.

20-12-2017

Djeca sa nestrpljenjem očekuju Novogodišnji bazar

Učenici OŠ “Stefan Mitrov Ljubiša” sa nestrpljenjem očekuju Novogodišnji humanitarni bazar na kome će izložiti svoje radove, kako bi prikupili što više novca namijenjenog za kupovinu pomagala za dejcu sa posebnim potrebama.

19-12-2017

Od ljeta do sada realizovana većina sanacija puteva

Po programu budvanskog Sekretarijata za komunalne i stambene poslove u saradnji sa Sekretarijatom za investicije, od ljeta do sada je realizovana većina sanacija puteva, asfaltiranje ulica u Komoševini, Adoku, Lastvi, Reževićima i Petrovcu, platoa kod Srednje škole i iza Exponata, put ka manastiru Stanjevići i mnogi drugi.

15-12-2017

Lazović: Hitno ukloniti čvrsti komunalni otpad sa plaža

Kontrolori Morskog dobra obilaskom terena prije nekoliko dana konstatovali su nezapamćen nered na plažama, koje su preplavljene čvrstim komunalnim otpadom, plastikom, plastičnim kesama, a koji je more, usljed jakog nevremena nanijelo na crnogorsku obalu. Slična situacija zabilježena je i na hrvatskom primorju.

15-12-2017

Paštrovske pjesme i igre

Društvo za kulturni razvoj „Bauo“ iz Petrovca, protekle sedmice uspješno je realizovalo prvo međunarodno multidisciplinarno sistematsko terensko istraživanje i proučavanje muzičke i plesne tradicije i običaja Paštrovića.