Radio

25-07-2024

Radio Budva uvijek sa vama

Koliko vodimo računa o saobraćajnoj kulturi i da li poštujemo propise kao vozači, ali i kao pješaci, kvalitet ovogodišnje turističke sezone, šta možemo popraviti odmah, a na čemu bi trebalo poraditi ozbiljnije i detaljnije, neke su od tema na koje će Radio Budva sa svojim gostima pokušati da odgovori u terminu od 10 do 12 sati u okviru programa Našim gradom.

24-07-2024

Radio Budva uvijek uz vas

Kakva je izdašnost vodoizvorišta Bolje sestre i da li će tokom ljeta biti dovoljno vode za primorske opštine koje se snabdijevaju iz Regionalnog vodovoda, kakva je situacija na evidenciji budvanskog Biroa rada, te da li ima pomaka u realizaciji zamisli sindikata budvanskih javnih preduzeća, ustanova i lokalnog javnog emitera o rješavanju podstanarskog ststusa svojih zaposlenih i kakav je stav Opštine Budva, neke su od tema na koje će Radio Budva sa svojim gostima pokušati da odgovorii u terminu od 10 do 12 sati u okviru dijela programa Našim gradom.

13-05-2024

Radio Budva za vas

Danas od 11 sati do 12 h na talasima Radio Budve razgovaraćemo sa Bogdanom Krsmanovićem o Narodnoj kuhinji, a biće riječi i o Pisa testiranju i rezultatima koje su učenici pokazali na njemu.

09-05-2024

Samo za vas - Radio Budva

Danas od 10 sati na programu Radio Budve biće održan prvi Okrugli sto za lokalne izbore na temu "Budva po mjeri svojih građana". Poziv je upućen svim političkim subjektima koji učestvuju na izborima zakazanim za 26. maj. Okrugli sto će trajati 120 minuta.

08-05-2024

Radio Budva uvijek uz vas

U rubrici Našim gradom, ove srijede govoriće se o problemima sa kojima se suočavao budvanski Vodovod tokom prazničnih dana, o čemu će nas informisati PR preduzeća Vesna Mrvaljević.

25-04-2024

Vox Iuventutis i ovog četvrtka tačno u podne

Učenici smjerova gastronomija i turistički tehničar, drugih i trećih razreda SMŠ "Danilo Kiš" koji su bili u tronedjeljnoj posjeti Albi za Vox Iuventutis dijele svoja iskustva.