Sport

26-11-2022

Sjutra Petrovac protiv Sutjeske

Fudbaleri Petrovca igraće u nedjelju protiv ekipe Sutjeske utakmicu 17. kola Meridian bet Prve crnogorske fudbalske lige.

25-11-2022

Večeras derbi Budve i Budućnosti

Odbojkaši Budve igraće danas protiv podgoričke Budućnosti utakmicu 7. kola EPCG Superlige u Mediteranskom sportskom centru u Budvi sa početkom u 18 časova

21-11-2022

Sjajan plasman takmičara Karate kluba „Stari grad”

Karate klub "Stari grad" na minulom turniru "Oslobođenja Budve" održanog juče, u organizaciji Karate Kluba "Budva", a u žestokoj konkurenciji sa velikim brojem takmičara iz svih klubova iz zemlje i okruženja, ostvarili su vrhunski rezultat i bili III na ukupunom plasmanu osvojivši pehar i veliki broj zlatnih, srebrnih i bronzanih medalja.

20-11-2022

Danas VIII Međunarodni karate turnir povodom proslave Dana opštine Budva

Karate klub „Budva“ povodom proslave Dana Opštine Budva i 44 godine od osnivanja organizuje VIII Međunarodni karate turnir, pod nazivom „Kup Oslobodjenja Budve 2022“, koji će se održati danas u Mediteranskom sportskom centru, sa početkom u 10 časova, kada je planirano i svečano otvaranje.

19-11-2022

Savkoviću Zlatni gong

Budvanski bokser Stefan Savković osvojio je zlatnu medalju i priznanje za najboljeg takmičara međunarodnog turnira Zlatni gong u Skoplju.