Sport

22-09-2023

Crnogorske sportske legende: Ser Brano Milačić - Kultno ime crnogorske fudbalske scene

Zaista, jedna je od većih nepravdi što se za ser Brana ne zna naširoko, što nikada nije preuzeo neki veći klub van Crne Gore, ili makar postao selektor reprezentacije Crne Gore. Ta je vrsta na izdisaju, ne samo zato što kultni lik crnogorskog fudbala i dalje fura brkove nalik na Skolarija; to su oni živopisni, temperamentni zanesenjaci koji fudbal znaju u dušu i koji se raduju svakom treningu kao da je finale Lige šampiona.

21-09-2023

Crna Gora na 68. mjestu

Fudbaleri Crne Gore zauzimaju 68. mjesto na septembarskoj rang listi Svjetske fudbalske federacije, objavljeno je na zvaničnom sajtu te asocijacije.

19-09-2023

Šest medalja za Crnu Goru na Balkanskom prvenstvu u ritmičkoj gimnastici u Budvi

Balkansko prvenstvo u ritmičkoj gimnastici završeno je u nedjelju nakon tri dana tokom kojih se predstavilo oko 200 takmičarki. Crnogorska reprezentacija ostvarila je odličan rezultat. U pojedinačnim seniorskim kategorijama osvojene su tri bronzane medalje, prejuniorke u grupnim vježbama zaslužile su bronzu, a juniorke u grupnoj vježbi dvije zlatne medalje.

18-09-2023

Budva domaćin EUBC bokserskog kupa

Prvo izdanje EUBC bokserskog kupa biće održano do 8. do 14. oktobra u Budvi. Takmičenja između elitnih muških boksera širom Evrope imaće unosan nagradni fond od 507.000 dolara.