Sport

09-04-2020

EP košarkaša odgođeno za 2022. godinu

Evropsko prvenstvo košarkaša, koje je bilo na programu 2. do 19. septembra 2021, odgođeno je za godinu, odlučio je Izvršni odbor Svjetske košarkaške federacije.

09-04-2020

FIFA: Produžiti ugovore igračima

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) preporučila je da se, zbog krize izazvane korona virusom, ugovori igračima produže sve dok se fudbalske sezone ne završe. Većina ugovora u Evropi traje do 30. juna, pa je FIFA predložila da bi ih trebalo produžiti do trenutka dok se sezona zaista ne završi.

08-04-2020

Ivan Zvicer: Prva sezona na strani opravdala je moja očekivanja

Ivan Zvicer bio je bitan faktor OK Budva u osvajanju duple krune prošle sezone. Nakon fantastičnih partija u završnici i dva domaća trofeja, 21-ogodišnji primač servisa debitovao je za reprzentaciju Crne Gore. Zatim se, kao internacionalac, okušao u srpskom "Mladom radniku" iz Požarevca gdje je posljednjih mjeseci pružao dobre igre.

07-04-2020

Smrt Radomira Antića ujedinila tri ljuta rivala

Ne dešava se često da "Real Madrid", "Barselona" i madridski "Atletiko" jedni druge pominju u pozitivnom svjetlu, ali smrt srpskog trenera Radomira Antića, koji je bio na klupama sva tri velikana, upravo je to učinila.

06-04-2020

Napolijev štoper Kulibali na pragu prelaska u PSŽ

Fudbalski klub "Pari Sen Žermen" postigao je dogovor sa "Napolijem" o transferu Kalidua Kulibalija od 75 miliona eura. Španski mediji prenjeli su da je dogovor postignut i da je "Pari Sen Žermen" sada u mnogo boljoj poziciji nego "Barselona", koja je takođe zainteresovana za Kulibalija.

06-04-2020

Danijela Franeta: Napredak plivanja i naše nade za Tokio

Dvoje crnogorskih takmičara u plivanju imaće izvjesno šansu za nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju, bez obzira na odlaganje Igara. O tome je, za fejsbuk stranicu COK-a, govorila selektorka naše reprezentacije Danijela Franeta.

04-04-2020

Bošković: Kada pobijedimo virus nastavljamo projekat

Završnica šampionata i Kupa Crne Gore, organizacija Evropskog prvenstva za kadetkinje, kvalifikacije juniorki, seniora i seniorki za šampionat Evrope, bili su u fokusu Odbojkaškog saveza Crne Gore, ali...

03-04-2020

Mario Hodžić: Tokio ostaje najveći san

Kada je karatista Mario Hodžić u pitanju, zvanično najbolji sportista Crne Gore u godini za nama i naša mlada olimpijska nada, odlaganje Olimpijskih igara u Tokiju nije nešto što će ga pokolebati na putu ka ostvarenju ambicije.

02-04-2020

Vimbldon zvanično otkazan

Ovogodišnje izdanje Vimbldona, koje je trebalo da bude održano u prvoj polovini jula, otkazano je zbog pandemije koronavirusa, objavili su organizatori.