Sport

23-04-2024

(VIDEO) Novak Đoković najbolji sportista svijeta

Dileme nije bilo niti je moglo da je bude - Novak Đoković izabran je za najboljeg sportistu svijeta u 2023. godini, a nagrada Laureus peti put uručena mu je sinoć na svečanosti u Madridu. Nagradu je srpskom teniseru uručila legenda američkog fudbala Tom Brejdi.

22-04-2024

RK „Budvanska rivijera” igra značajnu ulogu u crnogorskom rukometu

R.K."Budvanska Rivijera" Budva, čiji je osnivač Opština Budva, pored toga što poslednjih godina igra značajnu ulogu u Crnogorskom rukometu, pod svojim okriljem posjeduje školu rukometa, koja okuplja veliki broj dječaka i djevojčica uzrasta od 7 do 11 godina, sa kojima, pažljivo i stručno radi trener Novica Rudović, bivši reprezentativac Crne Gore.

21-04-2024

Pobjeda Savkovića na EP

Stefan Savković bokser bokserskog kluba Budva danas je pobjedio Madojena Gurgena iz Jermenije i na najbolji način mu se revanširao za poraz od prošle godine na Evro Igrama.

19-04-2024

Đinović danas na ringu

Crnogorska bokserska reprezentacija danas će početi takmičenje na seniorskom prvenstvu Evrope u Beogradu.

18-04-2024

Budva i Gimnazijalac sjutra za ulazak u EPCG Superligu

Kolo prije kraja EPCG Prve lige moglo bi da bude jasno ko će u viši rang, a ko u baraž. Odbojkašice Budve i Gimnazijalca očekuje meč sezone – primorski derbi u Kotoru, u petak, 18. aprila, odlučiće osvajača EPCG Prve lige.

16-04-2024

Pobjeda pionira Magic Basket-a

U 19. kolu Lige mladih prvenstva Crne Gore u košarci, pioniri Magic Basket-a pobijedili su ekipu Boys iz Bara rezultatom 71 : 52, saopšteno je iz kluba.