Televizija

02-08-2023

Budite uz Jutrom iz Budve

Pozivamo gledaoce TV Budva da 3.avgustovsko jutro od 8h započnu uz ljetnje izdanje Jutarnjeg programa.

19-07-2023

Jutrom iz Budve: Najava za 20. jul

Pozivamo naše vjerne gledaoce da 20. julsko jutro započnu uz novo izdanje Ljetnjeg Jutrom iz Budve. Tokom dva sata očekuju vas zanimljive primorske priče, a ujedno i brojni gosti.

12-07-2023

Gosti današnjeg izdanja “Ljetnjeg jutra“ na TV Budva

Gosti današnje emisije koja se realizuje iz otvorenog studija TV Budva na plaži Pizana biće Vladimir Đaković, direktor Uprave za bezbjednost hrane, Marija Mališić Korać, doktorica u JZU Dom zdravlja Budva, Stefan Ivanović, pomoćnik direktora za kontrolu i monitoring JPNPCG, Đina Janković, Udruženje zaštitite na radu CG i Igor Jovanović, 'Castel nuovo'.

11-07-2023

Gosti sjutrašnjeg izdanja “Ljetnjeg jutra“ na TV Budva

Gosti sjutrašnje emisije koja se realizuje iz otvorenog studija TV Budva na plaži Pizana biće Vladimir Đaković, direktor Uprave za bezbjednost hrane, Marija Mališić Korać, doktorica u JZU Dom zdravlja Budva, Stefan Ivanović, pomoćnik direktora za kontrolu i monitoring JPNPCG, Đina Janković, Udruženje zaštitite na radu CG i Igor Jovanović, 'Castel nuovo'.

11-07-2023

Ne propustite današnje izdanje “Ljetnjeg jutra“ na TV Budva

Gosti današnje emisije koja se realizuje iz otvorenog studija TV Budva na plaži Pizana biće PR Komunalnog preduzeća Aleksandra Rajković, predsjednik Udruženja hotela Crne Gore Nikola Pejović. Biće riječi i o aktuelnostima u opštini Herceg Novi, a razgovaraćemo sa predsjednikom Stevanom Katićem, dok će o otvaranju hotela i kupališta u Svetom Stefanu govoriti mještanin Blažo Kažanegra.

10-07-2023

Gosti današnjeg izdanja “Ljetnjeg jutra“

Gosti današnjeg “Ljetnjeg jutra“ koje se realizuje iz otvorenog studija TV Budva na plaži Pizana biće predsjednik Opštine Tivat, Željko Komnenović, rukovodilac sektora za turizam u Sekretarijatu za privredu Opštine Budva, Đorđe Šćepanović, te članovi SRD “Open Water“, Luka Vučković i Petar Rađenović.

09-07-2023

Gosti “Ljetnjeg jutra“ za 10. jul

Gosti sjutrašnjeg “Ljetnjeg jutra“ koje se realizuje iz otvorenog studija TV Budva na plaži Pizana biće predsjednik Opštine Tivat, Željko Komnenović, rukovodilac sektora za turizam u Sekretarijatu za privredu Opštine Budva, Đorđe Šćepanović, te članovi SRD “Open Water“, Luka Vučković i Petar Rađenović.

06-07-2023

Miris mora i ljeta sa plaže Pizana: Gosti “Ljetnjeg jutra“ za 7. jul

Danas je počelo emitovanje ljetnjeg jutarnjeg programa Televizije Budva sa plaže Pizana, a gosti sjutrašnjeg izdanja “Ljetnjeg jutra“, u terminu od 8 do 9:55h, biće državna sekretarka u Ministarstvu prosvjete, Milijana Vukotić Jelušić, Marija Rovčanin Vujović iz Škole manekenstva, inspektor za morsko ribarstvo Ivan Knežević, izvršni direktor Regionalnog vodovoda crnogorskog primorja, Borislav Ivanković i Svetlana Ivanović iz JU “Grad teatar“ Budva.