Zabava

13-07-2020

Vitaminska salata koja jača imunitet i pomaže u mršavljenju

Osnovne komponente ove vitaminske salate (povrće i zelen) koje obogaćuju organizam vitaminima i mineralima, ispunjene su vlaknima i pektinom. Zahvaljujući tome, ovo zdravo jelo doprinosi efikasnom čišćenju creva. Samim tim, zbog izbacivanja fekalnih naslaga umanjuje se i telesna težina.

12-07-2020

Salata od pečene paprike

Nema boljeg mirisa od mirisa pečene paprike. Preko ljeta iskoristite svježu papriku, a zimi iz zamrzivača. Salata se brzo i lako priprema, zdrava je i ukusna.

09-07-2020

Nisam ja kriv, drugi su!

Zašto je teško preuzeti odgovornost za svoje postupke i neuspjehe. Žalopojke učvršćuju osobu u ulozi gubitnika, pa krivca za poraze traži u roditeljima, partneru, državi.

09-07-2020

Nekoliko savjeta za brže razbuđivanje

Ukoliko ujutru teško ustajete iz kreveta i osjećate nedostatak energije, a želite maksimalno da iskoristite predstojeći dan donosimo vam nekoliko savjeta koji će vam pomoći pri lakšem razbuđivanju i uspješnom započinjanju dana.

08-07-2020

Zapečena boranija sa ili bez mesa

Za danas smo vam pripremili recept zapečene boranije koju možete služiti sa suvim rebrima ili bez mesa. Jednostavno, zdravo a izdašno jelo od povrća.

08-07-2020

Tri savjeta za bolje njegovanje hortenzija

Mnogima omiljena biljka, hortenzija, počela je da cvjeta i da svojim najljepšim nijansama pastelnih ružičastih, plavih i bijelih tonova ukrašava parkove, vrtove kao i terase i prozore.

07-07-2020

Domaća riblja pašteta

Danas vam donosimo recept za domaću paštetu od ribe. Ovo obavezno morate da probate!

07-07-2020

VIDEO: Lamborginijeva jahta - super morski automobil

Lamborgini je dogovorio sa italijanskom Sea grupom, proizvodnju jahte, inspirisane super- kolima. Nova jahta se zove Tecnomar for Lamboghini 63, kao osvrt na godinu osnivanja Lamborginija – 1963. Njeni dizajneri su, takođe, pozajmili mnogo stilskih ideja od Lamborgini automobila, prenosi sajt Motor Authority.

06-07-2020

Svakodnevno pješačenje poboljšava zdravlje

Uvedete li najobičniju šetnju u rutinu, vaše tijelo će reagovati čudesnim promjenama. Ukoliko ne znate kako ljeti to realizovati, možda vas ovo nagovori. Dolaskom sve toplijih dana, malo koga raduju odlasci u teretanu i dodatne fizičke aktivnosti, ali čak i u ljetnjem periodu postoji više načina da zadržimo svoj ritam rekreacije i zdravog stila života.