Zabava

16-07-2019

Večeras pomračenje mjeseca

U noći između utorka i srijede iz naših krajeva biće vidljivo djelimično pomračenje Mjeseca. Zemljina sjenka prekriće oko 50 odsto našeg prirodnog satelita.

11-07-2019

Jedanaest stvari koje ne smijete propustiti u Budvi

Kada pomislimo na ljeto u Budvi, kroz glavu nam uvijek prvo prođe noćni život i glasna muzika, brza hrana i plažni barovi, ali da je Budva mnogo više od toga i da možete provesti lijepo i kvalitetno vrijeme i bez napadne muzike i prevelikih gužvi dokaz su sljedeći sadržaji koje u Budvi ne smijete propustiti.

10-07-2019

Jedite paradajz jer čuva srce, vid i kožu

Uprkos tome što je paradajz tehnički voće, zbog mjesta koje zauzima na tanjiru doživljavamo ga kao povrće. Nutricionisti, međutim, poručuju da ne trošimo vrijeme na kategorizaciju nego da navalimo na sočne, crvene loptice prepune korisnih materija.

26-06-2019

Perazića Do - Raj od mora i kamena

Plaža Perazića Do se nalazi u uvali ispod manastira Reževići. Šezdesetih godina prošlog vijeka izgrađene su kuće koje se nalaze u zaleđu ove predivne plaže.

19-06-2019

Kako da naučite dijete da pliva

Najidealnije vrijeme da naučite dijete da pliva je, naravno, ljeto. Ali, to, ponekad može da predstavlja pravi izazov i za vas i za dijete.

19-06-2019

Recept za brzi kolač od jogurta s keksom i voćem

Visoke temperature ne "ubijaju" i želju za kolačima pa je idealno rješenje u ovo doba - kolač koji se ne peče, a ako je još voćni i sa osvježavajućim jogurtom koji se prpeoručuje u borbi protiv vrućina, onda je to pun pogodak.

18-06-2019

Neodoljiva torta sa jagodama

Ako ste u potrazi za ledenom poslasticom čiji ukus osvježava i razoružava, ali vam je stalo i da bude jednostavna i brza za pripremu, imamo idealan recept za vas!