Zabava

24-01-2021

Izvučen džekpot vrijedan više od milijardu dolara

Dobitni listić džekpota lutrije Mega millions, vrijedan 1,05 milijardi dolara, što je treći po visini dobitak u istoriji američke lutrije, prodat je u supermarketu u predgrađu Detroita, saopštili su organizatori.

22-01-2021

Bambus biljka koja donosi sreću

"Srećni bambus" ili "lucky bamboo" je sve popularnija sobna biljka. Svojim oblikom i zelenilom uljepšava i unosi harmoniju i toplinu u prostor. Pozitivno utiče na atmosferu u domu i emocije ukućana. Pored toga, značajnu ulogu u njenoj skorijoj ekspanziji na tržištu igra i egzotičan izgled i izrazita dekorativnost, kao i raznovrsne mogućnosti aranžiranja, bilo samostalno ili u kombinaciji sa rezanim cvijećem i drugim elementima.

21-01-2021

Irsko ostrvo ponovo traži dvoje za rad: Bez struje i interneta, ali uz dobru platu

Oni koji tragaju za boljim životom i boljim poslom na Irsku gledaju kao na hit destinaciju. Ta zemlja sada nudi posao iz snova, ali samo za pustolove koji će se usuditi da žive bez interneta, struje i tople vode. Ljubavni par ili dvoje prijatelja biće smješteni na Velikom ostrvu Blasket besplatno, a baviće se ugostiteljstvom, uz pristojnu platu.

19-01-2021

Nova kolekcije odjeće za zaključavanje

Milanska nedjelja mode ove godine je virtuelna, ali modni gigant Fendi je imao šestominutnu reviju muške odjeće koji se fokusira na udobnost za vrijeme zaključavanja.