Zabava

23-07-2024

Tiramisu bombice

Savršen izbor kada nemate vremena za pripremu originalnog italijanskog deserta!

21-07-2024

Od Crne Gore do Kolorada: Priča o Kari

Bračni par iz Kolorada odlučio je da podijeli neobičnu i inspirativnu priču o svom psu Kari, objavljivanjem kratke video priče na Instagramu. Naime, Karu su pronašli tokom planinarenja u Crnoj Gori prije sedam godina, a danas je ona nezamjenjiv član njihove porodice.

19-07-2024

Znate li koliko struje troši ventilator?

Ako koristite ventilator, važno je biti svjestan koliko struje on troši. Saznajte koliko struje troši ventilator i kako izračunati njegovu tačnu potrošnju struje.

18-07-2024

Ovo su djelovi automobila koji su najčešće na meti lopova

Čak i ako je vaš automobil parkiran na dobro osvijetljenom mjestu, lako može postati meta kradljivaca. Provalnici često kradu djelove koji se lako mogu skinuti, a koje kasnije mogu prodati na crnom tržištu, prevesti u inostranstvo ili koristiti za popravku drugih vozila.

16-07-2024

Detoks smuti sa spanaćem i celerom

Ovaj osvježavajući detoks smuti je bogat vitaminima, podržava naš sistem za izlučivanje i imuni sistem, pomaže u gubitku težine.

15-07-2024

Ovo voće sadrži najmanje šećera

Voće obezbjeđuje važne hranljive materije kao što su vitamini i vlakna, a ako pazite na unos šećera, dobra je ideja da izaberete ono sa niskim sadržajem šećera.

14-07-2024

Ljudi koje krasi ova osobina, živjeće duže?

Budite zahvalni na onome što imate i uvijek gledajte na vedriju stranu: Nova studija sprovedena na gotovo 50,000 medicinskih sestara starije životne dobi u SAD-u sugeriše da stav zahvalnosti može biti povezan s dužim životom.