Zabava

18-09-2019

Koštunjavo voće: Izvor zdravlja

Koštunjavo voće je grupa namirnica, koja predstavlja odličan izvor antioksidanasa, vitamina kao i minerala. Uz svakodnevnu kvalitetnu i izbalansiranu ishranu doprinosi očuvanju i poboljšanju zdravlja. Veliki broj ljudi izbjegava plodove ovog tipa, jer misli da dodatno doprinose gojenju. Realnost je potpuno suprotna, koštunjavo voće smanjuje višak kilograma.

15-09-2019

“Fešta na plaži” u Rafailovićima

Septembar na budvanskoj rivijeri i ove godine uljepšaće "Fešta na plaži" koja će se, u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva i MZ "Bečići", održati danas u Rafailovićima.

13-09-2019

Danas je petak 13.

Kažu da petak 13. nosi epitet najbaksuznijeg dana. Smatra se da petak 13. svoju reputaciju vuče već stotinama ili čak hiljadama godina.

12-09-2019

Počinje treći Tivat World festival

Treći Tivat World festival počinje danas i trajat će do subote 14. septembra. Festival će otvoriti Bilja Krstić sa orkestrom a zvijezda večeri je legendarni Femi Kuti sa bendom.

09-09-2019

Uroš Perić zatvara Petrovac Jazz Fest

Jedan od najboljih interpretatora pjesama Reja Čarlsa, Uroš Perić, večerašnjim koncertom u Budvi zvanično će zatvoriti ovogodišnje izdanje Petrovac Jazz Fest-a.

09-09-2019

Krckavi aromatični krompir u mafin modlicama

Ovo je idealan recept za sve ljubitelje krompira. Aromatičan krckavi krompir u mafin modlicama nikoga neće ostaviti racvnodušnim, a osim što je ukusan on je i dekorativan pa će vašu trpezu učiniti posebnom.

05-09-2019

Sea Dance zvijezde opčinjene festivalom, atmosferom i ljepotama crnogorskog primorja

Utisci nakon spektakularnog finala ovogodišnjeg Sea Dance festivala, još uvijek se prepričavaju. Impresivan program, najmoćnija festivalska produkcija ikad viđena u Crnoj Gori, magična lokacija i fantastična publika iz preko 40 zemalja potvrdili su najave da će šesto izdanje Sea Dancea nadmašiti sva prethodna. I više od toga!

02-09-2019

Sve ide od nogu

Poznata humoristička fejsbuk stranica Slavorum objavila je zanimljivu fotografiju koja je izazvala veliki broj komentara.