Zabava

18-03-2019

Istina ili ipak zabluda?

Postoje stvari u koje bespogovorno vjerujemo. One se godinama, pa čak i decenijama prepričavaju, prenose s generacije na generaciju i usvajaju kao neoborive istine. Ipak, nerijetko se desi da neka nova istraživanja u potpunosti sruše "mit" i otkriju pravu istinu o uvreženim i naizgled neoborivim činjenicama. U nastavku vam donosimo neke od najvećih zabluda čovječanstva.

18-03-2019

Horor na Mogrenu iz kog se rodila legenda

Jedini poznati napad ajkule na čovjeka na crnogorskom podmorju, koji se završio tragično po žrtvu, desio se 13. jula 1955. godine. Tri mladića odveslala su drvenom barkom ka Budvi iz pravca Jaza, gdje su ljetovali u koloniji studenata. Kod uvalice na samom rubu desne plaže Mogren, tik do velike ravne stijene koja je i danas omiljeno mjesto za sunčanje, zastali su da se okupaju.

16-03-2019

Ruštule tradicionalni primorski kolači

Vjerovatno ste već imali prilike da probate ruštule ili ste se možda i okušali u pravljenju istih, mi vam danas donosimo kratku priču o ruštulama i recpet za ovu poslasticu, jer pred nama je vikend, a vikendo naročito volimo da uživamo u slatkišima.

14-03-2019

Film Boemska rapsodija dobija nastavak

Vijest o nastavku jednog od najboljih muzičkih filmova “Boemske rapsodije” stiže od Rudija Dolezala, koji je režirao mnogo spotova benda Queen, a ujedno je i producirao film.

06-03-2019

Nezapamćeno interesovanje za SDF: Prvih 5.000 ulaznica planulo za samo nekoliko sati

Najava da će najuspešniji muzički producent 21. vijeka David Guetta predvoditi program do sada najjačeg izdanja Sea Dance-a, zajedno sa vodećim njemačkim DJ i producentom Robin Schulzom, kao i francuskim hit duom Ofenbach izazvala je nezapamćeno interesovanje za ovogodišnji festival. U nikad kraćem roku od nepunih deset sati, razgrabljena je kompletna prva serija ulaznica.

27-02-2019

Baranka čarobnog glasa

Marina Glavanović dvadesetogodišnja Baranka, koja živi u Frankfurtu, riješena je da osvoji srca ljudi svojim glasom i stasom.

26-02-2019

Da li žene bolje voze od muškaraca?

Muškarci tvrde da ženama nije mjesto za volanom, ali britanski naučnici imaju naučnu potvrdu da su one zapravo daleko bolji vozači, samo se ne hvale svojim sposobnostima.

18-01-2019

Najpopularnija slika na Instagramu

Prije nekoliko dana najobičnije jaje postalo je šapmion na društvenoj mreži Instagram. Fotografija jajeta za samo desetak dana pokupila je više od 25 miliona lajkova na ovoj društvenoj mreži.

09-01-2019

U Japanu obavezno spavanje na poslu!

Poznato je da se u japanskoj poslovnoj kulturi toleririše zaposleni koji zadrijema na poslu. To je znak poslodavcu da njegov radnik puno radi, pa je umoran.