Zabava

20-10-2020

Kako vratiti izgubljenu motivaciju za trening

Odlazak u teretane proteklih mjeseci za mnoge je postao upitan te ih, ako su i otvorene, uglavnom izbjegavaju. Zato su se okrenuti vježbanju kod kuće i kućnim treninzima, ali nekima je i to dosadilo. Stoga su stručnjaci otkrili nekoliko trikova kako da vratite motivaciju i šta da učinite kako biste se natjerali da ponovo vježbate kod kuće.

19-10-2020

Šest najboljih biznis knjiga u 2020.

Dobre vijesti za sve ljubitelje knjiga – stigla je najava užeg izbora za Fajnenšel tajms i Mekinsijevu nagradu za najbolju poslovnu knjigu godine.

17-10-2020

(VIDEO) Jedrenjak od 266 stopa plovi morima: Sea Eagle II je remek djelo

Sea Eagle II odmah nakon svog zvaničnog lansiranja, proglašena je za najveći jedrenjak od aluminijuma, što je kompaniju „Royal Huisman“ postavilo na veličanstveni pijedestal. Holandsko brodogradilište konstruisalo je na stotine brodova tokom svoje 136 godina dugačke istorije.

16-10-2020

Imati psa je dobro za zdravlje

Ako još sumnjate trebate li da nabavite psa, niz zdravstvenih prednosti je za vas i članove vaše porodice – više ste aktivni, a i srce vam je zdravije… Životinje mogu obogatiti život svojih vlasnika, ali im i poboljšati zdravlje. Evo zašto je dobro za zdravlje imati psa.

14-10-2020

Internet senzacija: Baka bodibilderka

Iris Dejvis, 76-godišnja rekorderka u bodibildingu, postala je internet senzacija zahvaljujući svojim impresivnim mišićima, ali i inspirativnoj životnoj priči, prenosi Telegraf.

14-10-2020

Počeo retrogradni Merkur, a evo i kome će zadati glavobolje

Tranzitni Merkur se nalazi u znaku Škorpije od 27. septembra i u ovom znaku će ostati sve do 1. decembra ove godine. Imaće kratak povratak u znak Vage, od 27. oktobra do 11. novembra u svom retrogradnom hodu. Cjelokupni njegov retrogradni hod biće u periodu od 14. oktobra do 3. novembra.

12-10-2020

Kako otvoriti kesu u prodavnici

Znate one tanke plastične pored voća i povrća koje je frustrirajuće teško otvoriti, a zgroženi ste idejom da liznete prst i olakšate čitav proces?