Zabava

06-06-2021

Jagode - bobičasto voće puno zdravlja

Prve jagode nas već mame sa tržnica i pijaca i sigurno su većini omiljeno ljetnje voće. Ako ih volite u prilog tome ide i ovih šest razloga zbog kojih biste ih trebali jesti što češće.

03-06-2021

Sedam savjeta za njegu kože tokom sunčanih dana

Sunce i rast temperature mogu značiti samo jedno: ljeto je pred nama. I dok na kalendaru napravite mjesta za zabave, roštilje i odmore na moru, ne zaboravite prilagoditi i obnoviti i svoju rutinu njege kože.

03-06-2021

Mićo Vujović: Na pola puta smo da snimimo spot

Autor hita "Budvo mati moja" muzičar Mićo Vujović nada se da će u što skorijem periodu prikupiti sredstva koja su neophodna za snimanje spota nove latino-akustične verzije ove pjesme, a kojom planira da doprinese promociji turističke ponude pred nastupajuće ljeto.

31-05-2021

Maslinovo ulje analgetik iz prirode

Maslinovo ulje sadrži iste supstance kao i lijek ibuprofen, tvrdi dr Gari Bičam sa Univerziteta u Filadelfiji. Osobe koje muči reuma i drugi slični zapaljenski procesi mogu da piju maslinovo ulje umjesto lijeka, i to dvije kašičice dnevno.

30-05-2021

Zašto psi plaču?

Kada je vlasnik srećan, pas će vrtjeti repom kako bi pokazao da i on dijeli istu emociju. Sa druge strane, kada smo tužni, psi priđu i ušuškaju se kod nas kako bismo sa njima podijelili tugu.

29-05-2021

Napravite američke palačinke za doručak

Palačinke su omiljena poslastica mnogih, zbog svog ukusa, ali i brze pripreme. Međutim, iako su klasične palačinke najčešći izbor, svakodnevicu osvježite uvodeći američke palačinke na svoj meni, i to za doručak.

28-05-2021

Zašto je važno leći prije ponoći?

Kvalitetan san važan je za cjelokupno zdravlje organizma. Ukoliko ste naspavani nećete imati problem sa gojaznošću, visokim krvnim pritiskom, glavoboljom, razdražljivošću i nervozom.