27-11-2019

Aplauzi za mlade budvanske pjesnike

Veče mladih pjesnika, u organizaciji Nip Art press-a iz Budve, uspješno je predstavljeno sinoć, u press centru budvanskog hotela "Tre Canne".

Aplauzi za mlade budvanske pjesnike | Radio Televizija Budva

"Šest mladih pjesnika iz Budve, više nego uspješno, predstavili su se sinoć, u pres centru budvanskog hotela "Tre Canne", a brojni ljubitelji poezije, u znak zadovoljstva, poklanjali su im brojne aplauze", navode u saopštenju.

Ovo je još jedan u nizu dokaza, da imamo talentovane mlade ljude, koji pišu i udišu punim plućima poeziju, što znači, da će ona sigurno opstati, saopštio je u ime organizatora budvanskog Nip art press-a, novinar i publicista, Ranko Pavićević.

On je dodao, da je tokom poslednje dvije godine, tokom četiri pjesničke večeri, nastupilo oko trideset mladih ljudi sa područja opštine Budva, a posebno je važno, što se taj broj uvećava.

Iz tih razloga i u narednom periodu, okupljaćemo mlade budvanske pjesnike i pisce, kazao je pored ostalog Pavićević.

"Svoje stihove, ali i prozne tekstove, govorili su: Danijela Jokić, Branko Žerajić, Sara Vuković, Krsto Stevović, Teodora Čolan i Miloš Boreta, koji je bio i uspješan moderator večeri", zaključuju u saopštenju.