27-05-2020

Barsa spremila novu ponudu za Lautara?

Kao i svaka sapunica u kojoj je Barselona glavni lik, i ova mora da potraje i da ima mnogo preokreta. Nekada je to bio Sesk Fabregas, kasnije Filipe Kutinjo, pa Antoan Grizman, a sada - Lautaro Martinez.


Foto: EPA-EFE/Matteo Bazzi

Barsina opsesija da dovede Argentinca jednostavno ne jenjava, ali u prilog Kataloncima sada ide Interova briga oko mentalnog stanja Lautara Martineza.

Gazeta delo Sport plasirala je pomalo čudnu, ali logičnu informaciju, a to je da su u Interu zabrinuti za Lautarovo "stanje uma", odnosno da li je glavom već u Barseloni.

Inter pred sobom ima još dovoljno utakmica da može da se uključi u trku za titulu i približi se Juventusu i Laciju, koji imaju osam i devet bodova više, ali i meč više.

Antonio Konte želi maksimalno posvećen tim, nema pravo na kiks, a igrač koji je glavom u drugom klubu često može da negativno utiče na ostatak tima. Sjetimo se samo posljednjih mjeseci Filipea Kutinja u Liverpulu.

Ovo želi da iskoristi ponovo Barselona, koja opipava puls i sada ne želi da ponudi više od 50 miliona eura + još dvojicu igrača. Na listi igrača koje nudi su Samjuel Umtiti, Arturo Vidal, Žunior Firpo i Ivan Rakitić, pa se čeka odluka Intera.

Italijani mogu uvijek da se uzdaju u klauzulu od 111 miliona eura, ali ne mogu i u "glavu" igrača, odnosno, šta ako Lautaro odavno sebe vidi samo u Barsi i neće imati nikakvog motiva kada se sezona nastavi?

Kao što rekosmo, sapunica se nastavlja, valjda će se riješiti sve prije aktivacije klauzule, koja traje samo od 1. do 15. jula i iznosi 111 miliona eura...


Izvor: Sportske.net