Društvo

27-09-2023

Korać sumnja u opstrukcije, nije dobila nalaz obdukcije

Više državno tužilaštvo (VDT) formiralo je predmet povodom krivične prijave koju je podnio član porodice pacijenta kojeg je operisao vaskularni hirurg dr Nikola Fatić, rekla je za Portal RTCG rukovoditeljka VDT-a Lepa Medenica.

27-09-2023

Preduzeli sve da se ustanovi uzrok smrti bebe

Zaposleni u Oštoj bolnici Nikšić okupili su se ispred te ustanove i pozvali građane Nikšića i crnogorsku javnost da budu strpljivi i sačekaju rezultate istrage o smrti bebe u porodilištu te bolnice.

27-09-2023

Završena ovogodišnja berba u vinogradima UCG

Berbom posljednjih redova i čokota vinove loze, kroz simboličnu manifestaciju na oglednom imanju Biotehničkog fakulteta Dan berbe grožđa, završena je ovogodišnja berba u vinogradima Univerziteta Crne Gore.

27-09-2023

Uskoro nastavak radova na bulevaru Tivat – Jaz

Opština Tivat, povodom zastoja radova na izgradnji bulevara od Tivta do Jaza, održala je sastanke s podizvođačem radova, kompanijom Bemaks i Direkcijom za investicije. Stigla su obećanja da će se ti radovi uskoro nastaviti, budući da posjeduju potrebne dozvole za dionicu koja vodi do Šoping centra HDL Laković.

26-09-2023

“Dan širuna” u subotu 7. oktobra, zvijezde večeri vokalni sastav “Cambi”

Dječijim i sportskim programima, nastupima solista, klapa i horova, uz besplatnu degustaciju ribe, vina i piva, u Budvi će se, u subotu 7. oktobra, održati 56. manifestacija “Dan širuna”, gradski događaj sa najdužom tradicijom, u organizaciji istoimenog kluba za sportski ribolov na moru, Opštine Budva i Turističke organizacije opštine Budva.