29-04-2024

Izborna lista ,,Budva odlučuje!”: Bićemo ključni konstituent buduće vlasti

Opštinska izborna komisija Budve potvrdila je izbornu listu ,, Demokrate- Ojačaj, Obnovi, Oživi- BUDVA ODLUČUJE, Ðorđe Zenović” čime smo i zvanično postali učesnik izborne trke iz koje ćemo izaći kao ključni konstituent buduće vlasti, saopšteno je iz te izborne liste.


Foto: Izborna lista ,,Budva odlučuje!”

Kako su naveli, u vremenu brojnih kombinatorika, prestrojavanja i teških optužbi na budvanskoj političkoj pozornici, Demokrate će voditi isključivo pozitivnu kampanju.

"Usmjerenu na promociju, građanima dobro poznatih, ljudi koji čine našu listu, kao i na promociju razvojnih projekata i ideja za rješavanje teških problema, kojih je u našem gradu nažalost mnogo!", saopštili su iz izborne liste ,,Budva odlučuje!”.

Oni su naveli da je nosilac liste Đorđe Zenović, nakon potvrđivanja liste, pozvao građanke i građane Budve da se na izborima slobodno izraze i da bez straha od ucjena i pritisaka slobodno izaberu svoje predstavnike. Zenović je, kako su kazali, saopštio da će svi kandidati liste koju predvodi u kampanji dati svoj maksimum da upravo oni budu izbor građana 26. maja.

"Ono što već danas mogu garantovati, jeste činjenica da će Demokrate biti ključan konstituent buduće vlasti, s obzirom na to da imamo najširi koalicioni kapacitet, a građane uvjeravamo da ćemo doprinijeti stabilnosti te vlasti, koja konačno svoj posao mora obavljati pune četiri godine u korist razvoja našeg grada koji je, a to građani znaju, nažalost bio po strani u prethodnom periodu. Tu smo da tu praksu zaustavimo", naglasio je Zenović.

Iz izborne liste ,,Budva odlučuje!” poručili su da će u narednih mjesec dana građankama i građanima Budve svakodnevno približavati njihove planove za narednih 48 mjeseci.

"U kojima ćemo vršiti vlast sa ciljem da Budvi donesemo renesansu koju oni očekuju, a Budva zaslužuje!", zaključuje se u saopštenju.