15-05-2024

Kandidati za odbornike koalicije „Za budućnost Budve - Budva otvoreni grad” priredili druženje sa građanima Petrovca

Kandidati za odbornike koalicije "Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad", Jovana Todorović, Marko Gregović i Davor Vukelić priredili su druženje za drage sugrađane i komšije iz Petrovca, saopšteno je iz ove koalicije.


Foto: Za budućnost Budve

Kako su naveli, svojim prisustvom, druženje su upriličili i predsjednik opštine Nikšić, Marko Kovačević i budući predsjednik opšine Budva, Mladen Mikijelj.

"Budva će 26. maja, odnijeti istu pobjedu kao što je Nikšić 2021. godine, na čelu sa Markom Kovačevićem", istakla je kandidatkinja na listi odbornika, Jovana Todorović.

"Ovdje smo danas da podržimo koaliciju "Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad" i ne samo da ponovimo rezultat iz Nikšića, već da ostvarimo još bolji rezultat. Nismo se dali i nećemo se dati! Ono što je važno, jeste da vrata Budve nisu zatvorena, Budva će biti otvoreni grad za sve. Budva će biti grad budućnosti, a Mladenu čestitam na novoj funkciji predsjedika Opštine nakon 26. maja", saopštio je Marko Kovačević, predsjednik opštine Nikšić.

"Uvijek sam se odazivao pozivu petrovčana i uvijek rado dolazio na ovo divno mjesto. Sjećate se jako dobro da smo zajedno otvarali kružni tok u Petrovcu, igralište kod stadiona Petrovca, kao i sanirali salu u Osnovnoj školi, siguran sam da će takvih događaja biti i u narednom periodu. Ovih projekata koje sam pomenuo, nije bilo u protekle dvije godine. Nije bilo političke stabilnosti i jedinstva. Tapkali smo u mjestu, podjeljeni a podjeljene zajednice nemaju mogućnosti da napreduju. Svi zajedno 26. maja, do ubjedljive pobjede", istakao je Mladen Mikijelj, nosilac liste "Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad".