Lokalni izbori 2022.

23-10-2022

Prijave za glasanje putem pisma do 13h

Stara lica i lica koja zbog zdravstvenog stanja nijesu u mogućnosti da glasaju na svom biračkom mjestu, zahtjev za pravo glasa putem pisma mogu podnijeti preko osobe koje su ovlastili, a na svom biračkom mjestu, danas do 13h.

23-10-2022

Danas su lokalni izbori

U Budvi se danas održavaju lokalni izbori, a građani će imati priliku da glasaju za jednu od sedam političkih partija, čiji je redoslijed na glasačkim listićima ranije utvrdila Opštinska izborna komisija.

21-10-2022

Vujičić poželio sreću svim građanima Budve na predstojećim izborima

"Poštovani građani i građanke Budve, koristimo današnje saopštenje da vam poželimo sreću na predstojećim izborima, da se zahvalimo svima, posebno građanima koji su nam dali podršku, da se kandidujemo i koji će odlučiti da svojim glasom podrže listu “dr Božidar Vujičić-Građanska akcija-Za bolju Budvu", navodi se u saopštenju Građanske akcije.

21-10-2022

Milačić: Osim pobjede nad DPS-om Budvi ovaj put moramo donijeti stabilnu vlast

"Prava Crna Gora u okviru predizborne kampanje održala je skup u Budvi.Na skupu su govorili predsjednik Prave Crne Gore i poslanik u Skupštini Crne Gore Marko Milačić, Luka Liješević odbornik Prave Crne Gore u Skupštini opštine Budva i nosilac liste Prave Crne Gore u Budvi, predsjednik Odbora Prave Budve Aleksandar Franeta, dr Novica Stanić, kao i kandidati za odbornike", poručio je Marko Milačić na skupu Prave Crne Gore Budva.

21-10-2022

Izborna tišina u ponoć

Izborna tišina uoči nedjeljnih lokalnih izbora u Budvi i 13 opština počinje u ponoć, a glasačko pravo ima oko 18.763 hiljada građana.

21-10-2022

Franeta: U nedjelju grad da vratite sebi i izaberete one koji su na vlasti samo zbog vas

Poštovane građanke i građani Budve, značaj izbora u nedelju nam nameće potrebu da vam se još jednom obratimo. U svojoj drevnoj istoriji, još od vremena prije nove ere, do današnjih dana, naša Budva nije doživjela veća razaranja i devastaciju od ovih koja su nas zadesila poslednjih tridesetak godina, poručio je Aleksandar Franeta, kandidat za odbornika sa izborne liste „Luka Liješević - Prava Crna Gora - Držimo riječ! - Marko Milačić za sve građane Budve”.

21-10-2022

Stanković: Budva zaslužuje ljude od riječi, ljude koji žele da izliju jak temelj za sve nas

Sjećamo se svih onih dugih godina borbe protiv DPS režima, teških perioda u kojima je Budva grcala i zaostajala u mnogo čemu, čvrsto stojeći kao dio SNP na braniku našeg grada, od organizovane krimininalne grupe koja je Budvu dovela do dugova i svakojakog negativnog imidža u društvu, poručio je Miloš Stanković, kandidat za odbornika na izbornoj listi "SNP - Temeljno za Budvu".